Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  173 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



S-a deschis hala de carne din piata Decebal

09/12/2010 09:55:31 Andreea BOJOR  
Primarul Ovidiu Cretu a deschis astazi hala de carne din Piata agro-alimentara Decebal. Fiind perioada sarbatorilor de iarna, bistritenii vor putea cumpara de aici carne de porc.

Primaria Bistrita a modernizat hala de carne din Piata Decebal si astazi a fost deschisa oficial. Micii producatori de carne isi pot vinde produsele aici, cu conditia sa respecte normele europene.

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, in hala se vinde carne de porc. Un kilogram de porc, la carcasa, costa 11 lei.

“Am reabilitat si modernizat aceasta hala si am adus-o la standarde europene pentru a incuraja cresterea si comercializarea carnii de origine romaneasca. Pe piata bistriteana majoritatea carnii provine din alte tari. Carnea de porc romaneasca este mult mai buna si micii fermieri trebuie ajutati, trebuie sa le oferim spatii adecvate unde sa isi vanda produsele”, a declarat primarul Cretu, astazi, la inaugurarea noii investitii.

Cei care doresc sa vanda in hala de carne trebuie neaparat sa isi sacrifice animalele in abatoare autorizate si sa aiba un certificat de provenienta a marfii.

Producatorii care vand in hala platesc chirie, exact ca si cei care vand la mese, in functie de suprafata pe care isi desfasoara activitatea.

Pentru modernizarea halei de carne municipalitatea a cheltuit 20.000 de lei.

3165 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro