Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Rețeta simplă a succesului: Un operator de la Leoni câștigă acasă ca și cum ar munci în străinătate

03/12/2017 15:27:20 Ioana BRADEA  
Are 37 de ani, locuiește în Rusu Bârgăului și muncește ca operator Komax la Leoni Bistrița. În timpul liber, se „dezlănțuie” pe internet și o face cu atâta pasiune încât a reușit să convingă și să adune în jurul său aproape 230.000 de membri..! „Este ca și cum aș lucra în străinătate, numai că sunt acasă, lângă cei dragi...”

Am reușit să „pun pe picioare” mai multe grupuri pe Facebook. Unul este Fermierul Român, unde am reușit să strâng peste 130.000 de membri și unde încerc să promovez produsele țăranilor români. Este cel mai mare grup de acest gen din România, iar producătorii locali se pot folosi de el pentru a putea să-și vândă mai bine produsele... Un alt grup este Călător prin România, unde, de asemenea, am strâns peste 80.000 de membri. Aici, împreună cu ceilalți colegi de grup, încercăm să dezvăluim celorlalți frumusețile României. Se postează aici zilnic peisaje și locuri spectaculoase din țara noastră...”, ne-a mărturisit Cristian Dorin Moldovan. 

Tânărul mai deține și Grupul produselor Handmade care a adunat peste 15.000 de membri și încă un site care promovează produsele de artizanat ale producătorilor români.

Iar asta nu e tot: Cristian Moldovan a pus pe picioare și o mică afacere de familie – un magazin on-line în care soția lui se ocupă mai mult de confecționarea unor produse, iar el oferă găzduirea altor produse realizate de cei care se ocupă de realizarea acestor produse de artizanat.

Pe viitor, Cristian Moldovan își dorește să mai achiziționeze un site care să cuprindă informații despre cazarea turiștilor în fiecare județ din România.

Ce investiție financiară presupune pasiunea tânărului bistrițean? Ei bine, a cheltuit deja aproape 4.000 de lei cu înființarea firmei și crearea magazinului online, la care se adaugă și o taxă anuală pentru ca site-urile să fie active pe Google.

Este vorba și despre o investiție de timp, însă. Petrec pe net destul de mult timp, fiindcă grupurile sunt foarte mari și active și apar tot felul de persoane care postează diferite anunțuri cu vânzări de mașini și telefoane, care nu au legătură cu tema grupului. Respectivele postări trebuie șterse, trebuie să fiu mereu pe fază, căci altfel se shimbă încet tematica grupului, iar oamenii îl părăsesc și nu mai sunt interesați...”, recunoaște Cristian Moldovan.

Există și o mare satisfacție - care îl face pe Cristian Moldovan să continue. Tânărul afacerist admite că are un contract cu Agroland, pentru grupul Fermierul Român, din care câștigă niște bani. „Obțin o sumă modică și pentru găzduirea de produse handmade pe site-ul meu, dar și din vânzarea covorașelor confecționate de soția mea...”. Dacă adaugă la asta și salariul pe care îl câștigă la Leoni, Cristian Moldovan se declară mulțumit: „Este ca și cum aș lucra în străinătate, numai că sunt acasă, lângă cei dragi...”, mai spune Cristian Moldovan.

19797 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro