Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Rețeta de la Bistrița, aplicată și la Beclean. Autoritățile vor să atragă medici cu ajutorul locuințelor de serviciu

27/10/2017 11:23:23 Bianca SARA  
Bistrița-Năsăud este primul județ din țară unde se vor construi, prin ANL, locuințe speciale pentru medici. Primii care au pus în practică ideea au fost cei de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, fiind urmați de cei de la Spitalul Orășenesc Beclean, care investesc 3,4 milioane de lei în acest proiect.

Condițiile oferite medicilor îi fac să aleagă și spitale din orașe mici. Pe asta a mizat și Spitalul Județean de Urgență Bistrița, care, în paralel cu investițiile masive în dotarea și reamenajarea unității medicale a „muncit” și la confortul de după muncă al medicilor.

În acest sens, cu sprijinul Consiliului Județean s-au pus bazele primului bloc dedicat medicilor din țară, prin ANL. Deși construcția a fost începută deja, autoritățile județene încă nu știu care vor fi condițiile de acordare a acestor locuințe și nici care va fi chiria plătită de specialiștii din sănătate. În acest sens, Consiliul Județean a solicitat clarificări și indicații de la ANL. Mai puteți citi despre acest subiect AICI. 

Autoritățile locale din Beclean au preluat rețeta și au început demersurile pentru construirea unui bloc dedicat medicilor de la Spitalul Orășenesc Beclean. Ieri a fost semnat contractul de costrucție, autoritățile locale investind 3,4 milioane de lei în acest proiect.

„Noua construcție are o valoare de 3,4 milioane de lei, va avea 12 locuințe cu o cameră și alte 12 cu două camere și va fi gata până cel târziu la sfârșitul anului 2018. Vreau să subliniez că acest bloc ANL este un proiect pe care îl așteptăm de mai mult timp pentru că vine în sprijinul medicilor și personalului medical care ar vrea să lucreze la Spitalul din Beclean și care nu au o locuință. Știu sigur că așa vor veni și mai mulți medici care să profeseze la noi în oraș, atragerea lor către Spitalul Orășenesc Beclean fiind o prioritate pentru administrația locală”, a postat pe pagina sa de Facebook, Nicu Moldovan, primarul orașului Beclean.

 

2856 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro