La Hills, noul restaurant deschis pe piața bistrițeană în cartierul Subcetate, mâncarea nu e doar o simplă mâncare, ci o adevărată poveste despre gust, materie primă de cea mai bună calitate, măiestrie și ... acel ceva care te tentează. Bucătarii de la Hills au învățat această poveste de la un specialist în gastronomie: Adi Hădean.
Sus în deal, la capătul unei străzi din cartierul Subcetate (a doua pe stânga), începe povestea Hills. O poveste pentru părinți și copii, o poveste despre mâncare bună și ...distracție pe măsură. Restaurantul Hills este singurul loc din Bistrița gândit pentru toată familia (mai puțin cățel și purcel). E locul unde cei mari și cei mici pot ieși împreună în oraș, fără a se inoportuna unii pe ceilalți. Pentru că acolo este loc pentru toți: adulții au restaurant, iar copiii au spațiul lor vital, concretizat într-un spațiu de joacă extrem de generos, pe numele său Kinder Club Hills. Iar mâncarea... Ei bine, mâncarea este special făcută pentru a fi savurată de toată familia. Este una în care nu-și găsesc locul E-urile, condimentele artificiale sau alte otrăvuri alimentare. Și este gătită după rețetele unui blogger cunoascut în lumea gustului și gusturilor: Adi Hădean. Specialist cu acte în regulă în gastronomie!
Adi Hădean a intrat printre oalele, cratițele și tigăile din bucătăria restaurantului Hills și și-a pus imaginația și experiența la lucru. Din mintea și din mâinile lui au ieșit bucate gustoase, care, așa cum spune chiar el, ”au și formă, dar au și fond”. Pentru că, în opinia lui Adi Hădean, ”degeaba faci ca mâncarea să arate bine pe farfurie și toată lumea se minunează de aspectul comercial, dacă nu reușești să-i dai gustul care să prindă, poți spune liniștit că ești un extraordinar designer și atât”. Cunoscutul blogger culinar, invitat de proprietarii Hills să creeze meniul restaurantului lor, spune că prin rețetele sale vrea să demonstreze că mâncarea poate fi, în același timp, aspectuoasă, gustoasă și sănătoasă. Adi Hădean afirmă că el a început să se ”joace” în bucătărie încă de când avea 6 ani, iar de gătit ”ca la carte” pe la 19 ani, inițial ca o alternativă la pierdutul timpului prin tot felul de localuri populate de tineri și ca un răspuns la curiozitatea sa de gurmand aflat într-o continuă căutare de gusturi noi, combinații inedite de ingrediente și ”potriveli” de condimente. Iar acum, rezultatul căutărilor lui Adi Hădean se regăsește în meniul restaurantului Hills!
De asta vă puteți convinge trăgând cu ochiul pe www.restauranthills.ro și comandând la domiciliu oricare dintre bunătățile făcute după rețetele lui Adi Hădean, la numerele de telefon 0726.21.22.22 sau 0748.21.22.22. Iar cei care vor să se convingă singuri de asta, nu au altceva de făcut decât să treacă pragul restaurantului Hills, pe strada Tărpiului, nr.40, în cartierul Subcetate din Bistrița. Venit, plăcut, rămas și ... comandat!