Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  187 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Pulpă de ied la cuptor asezonată cu salată de sfeclă sau spanac, pregătită de Monica Săsărman

04/05/2013 13:49:00 Andreea BOJOR  
Democrat-liberala pregăteşte pulpă de ied la cuptor în fiecare an de sfintele sărbători pascale. Munceşte cu drag pentru a găti familiei şi de fiecare dată reuşeşte să pregătească o masă de Paşte demnă de toate laudele.

Monica Săsărman are o reţetă specială pe care o urmează cu stricteţe atunci când vine vorba de friptura  pe care o pune pe masa de Paşte. Consilierul judeţean pregăteşte pulpă de ied la cuptor pentru cei dragi.

„Se aşează într-o tavă şi se condimentează cu sare, piper, se adaugă verdeaţă tocată mărunt: pătrunjel, usturoi, leuştean (în funcţie de preferinţa fiecăruia), 50 ml ulei, un morcov tăiat rondele şi o ceapă”, povesteşte Monica Săsărman.

Condimentată bine, pulpa se lasă în frigider la rece 3 - 4 ore pentru ca mirodeniile să pătrundă bine în carne, după care tava se bagă la cuptor.

„Când friptura este aproape rumenită se adaugă boia dulce şi o jumătate de pahar de vin alb, demisec”, a mai precizat Monica Săsărman.

La o aşa friptură nu poate lipsi garnitura, iar democrat-liberala alege salată de sfeclă roşie sau spanac şi cartofii natur.

1905 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro