Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Profesorilor nu le-au scăzut salariile, susține șeful ISJ, Camelia Tabără

21/02/2018 16:42:45 Ioana BRADEA  
Șeful Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud a oferit astăzi explicații referitoare la salariile cadrelor didactice din județ. „A existat o anumită îngrijorare, dar aceasta s-a reglat...”. Cine s-a ales cu cele mai mari creșteri ale salariului în școlile din județ:

Nimănui nu i-a scăzut salariul. Începând cu personalul nedidactic și terminând cu directorul școlii, în 14 toți au primit salarii mai mari cu sume între 50 și 180 de lei care au fost toate plătite.”, a precizat Camelia Tabără, inspectorul general al ISJ Bistrița-Năsăud.

Salariul a scăzut doar în cazul celor care și-au luat concediu medical, și asta pentru că baza de calcul s-a făcut pe salariul brut al celor șase luni anterioare momentului în care este plătit, adică pe salariul brut din august până în decembrie, și nu pe cel majorat, aplicabil din ianuarie 2018. „Practic, această chestiune cu concediile medicale nu se va regla în totalitate decât din iunie 2018. Fiecare lună va fi cu ceva în plus, pentru că se prinde câte o lună cu salariul brut mărit , dar în totalitate se va simți abia din iunie. Îmi spunea secretara de la „Andrei Mureșanu” că într-adevăr, o colegă de acolo care a beneficiat de concediu medical a primit cu vreo 400 de lei mai puțin decât dacă i s-ar fi calculat la salariul brut de acum...”, a mai explicat Camelia Tabără.

A existat o anumită îngrijorare referitoare la situația celor aproape 150 de profesori cu jumătate de normă, dar aceasta s-a reglat. „Avem salariile centralizate într-un sistem în care s-au făcut corecțiile necesare și aici, iar acum toată lumea își primește salariile în mod corespunzător.”, a mai precizat șeful Inspectoratului Școlar Județean.

Cel mai mult au crescut salariile directorilor de școală, care au primit în plus câte 180 de lei, în timp ce salariile nete cele mai mici din școală, ale personalul nedidactic, au crescut cu câte 50 de lei.

3026 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro