Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  65 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



PRODUS ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD: Cosmeticele naturale, proaspete, handmade făcute de o bistrițeancă cuceresc Australia. Cu avizul Comisiei Europene

04/12/2016 15:07:06 Claudia ANDRON  
Bistrița a intrat oficial și în forță pe piața cosmeticelor bio de calitate, care fac cu adevărat minuni, nu doar promit, iar la baza afirmației stau teste clinice, nu povești. În doar șase luni de la lansare, 23 de cosmetice marca Wawa, produse în Bistrița-Năsăud, sunt deja avizate de Comisia Europeană și au ajuns pe alt continent, în Australia.

Andrada Horoba și soțul său Horațiu sunt cei care au pus pe roate la Bistrița o mică afacere de familie care promite să ajungă mare, având în vedere succesul de care se bucură la doar 6 luni de la lansarea pe piață. Zilele trecute au trimis spre Australia un lot de produse comandate ferm de acolo, iar în România, zilele trecute, vedeta TV Ilinca Vandici a testat absolut întâmplător într-un magazin produsele lor, aflate într-un stand de prezentare lângă casa de marcat și s-a declarat cucerită de ele. 

Andrada Horoba a fost 4 ani director de marketing în grupul de firme Metropolis și, în primăvară, și-a luat inima în dinți și s-a încumetat să pună pe picioare afacerea sa, la care visa de mult timp. „Ai toată susținerea mea” - a fost parola magică spusă de Horațiu, soțul Andradei. „Soțul meu este un vizionar, are un alt fel de a vedea lucrurile decât majoritatea oamenilor. Facem o echipă foarte bună la Wawa. El face fotografiile acelea minunate, se ocupă de social media, ne completăm perfect” - spune Andrada. 

 

De ce cosmetice bio? De unde Wawa?

 

Simplu. Andrada și Horațiu au doi copii. Andrei și Maria. Andrei are o piele mai sensibilă. Căutând asiduu produse de îngrijire pentru el, bio, nonalergice și nefiind mulțumită de ce a găsit pe piață, Andrada a decis că trebuie să preia controlul asupra produselor de îngrijire pe care le folosea ea și familia ei. Să știe clar că ele conțin doar ingrediente naturale, nu au parabeni și parfumuri. 

Acum, odată cu punerea pe picioare a afacerii și începerea producției de cosmetice, a preluat controlul și asupra cosmeticelor folosite de clienții ei. Sunt așa cum și le-a dorit: handmade, naturale și proaspete - au termen de valabilitate maxim șase luni.

Și numele Wawa are povestea lui, tot legată de familie. Maria e surioara mai mică a lui Andrei, iar atunci când plângea, Andrei o chema pe Andrada anunțând-o că cea mică face „wawaa”. Și Wawa a fost numele ales pentru cosmeticele făcute de familia Horoba din dragoste și protecție pentru copii, din dragoste de natură și de oameni. 

 

Singurele cosmetice hand-made din România certificate de Comisia Europeană

 

„Nu am făcut rabat de la nimic! Wawa Fresh Cosmetics conțin ingrediente sută la sută naturale, certificate BIO, au efect imediat, prospețime garantată, sunt puse în recipiente din material plastic reciclat, au garanția calității și sunt notificate la Comisia Europeană. Avem deja 23 de produse în portofoliu. 17 se vând în România, iar alte șase produse destinate îngrijirii picioarelor le-am făcut pentru Australia, în urma colaborării cu brandul Loulou” - a declarat Andrada Horoba pentru Bistrițeanul.ro. 

Dacă Andrada este „creativul” în materie de produse de care ar fi nevoie pe piață, pentru punerea în practică și rețeta perfectă are o colaborare cu o chimistă din Cluj.

„Nu vrem să facem rabat la calitate, vrem să folosim doar ingrediente vegetale, dacă se poate cât de multe ingrediente organice, să avem o perioadă de valabilitate foarte scurtă și pielea să simtă o îmbunătățire semnificativă după primele aplicări” - a completat Andrada.

Au făcut foarte multe încercări până s-a ajuns la fiecare produs finit, la combinația perfectă. Apoi a urmat o perioadă grea în care toate aceste produse au trebuit reevaluate pentru a primi buletinele de analiză. De la analize chimice la cele biologice, teste dermatologice și rapoarte de siguranță a produselor și într-un final la Comisia Europeană. Abia după ce au trecut de toate aceste trepte, produsele au fost frumos ambalate și așezate pe raft.

„Legislația europeană e foarte complicată și sunt greu de îndeplinit toate condițiile. Tocmai de aceea, odată ce ai primit avizele europene, poți să vinzi în toată lumea. Unde văd afacerea mea peste 10 ani?! În toată lumea” - răspunde Andrada zâmbind. 

 

Testezi astăzi produsul, iar mâine îl primești proaspăt, făcut special pentru tine

 

Andrada visează să deschidă în România cât mai multe magazine concept store, unde clienții să poată testa produsele înainte de a le comanda. Primul l-a deschis în Bistrița, pe strada C.R. Vivu. Aici le puteți testa și beneficia de sfatul consilierilor Wawa, astfel încât fiecare client să facă alegerea corectă pentru nevoile sale. După stabilirea produsului de care ai nevoie, a doua zi îl primești acasă. La Wawa Fresh Cosmetics nu se lucrează cu stocuri, toate produsele se pregătesc în laborator în cantitățile comandate, tocmai pentru ca ele să fie proaspete.

Wawa Fresh Cosmetic are 23 de produse, de la creme destinate îngrijirii feței și corpului, scruburi delicate, șampon de păr sau cremă de corp, dar și îngrijirii picioarelor, înainte și după ce ai purtat tocuri. Aceste ultime produse s-au născut din colaborarea cu Loulou, iar în urmă cu două săptămâni au plecat către Australia. Aceste produse destinate îngrijirii picioarelor au cucerit-o și pe vedeta TV Ilinca Vandici, care le-a descoperit chiar zilele trecute într-un magazin din București. Și nu a ezitat să le testeze și să le recomande. 

 

Doamnelor, fiți pe fază! Se lansează crema cu efect instant de lifting!

 

Lift Instant este o cremă minune, care folosește uleiuri și ingrediente organice cu acid hialuronic, elastină, colagen care fac să dispară cearcănele, pungile de sub ochi, umple ridurile, având un efect imediat de creștere a dermei cu 3 mm, accelerează circulația sângelui la nivelul pielii, toate acestea în 30 de secunde de la aplicare. Efectele au fost deja demonstrate prin teste clinice. Și tocmai pentru că sunt foarte siguri de efectul miraculos al acestei creme, cei de la Wawa Cosmetics vă returnează banii în 7 zile dacă nu sunteți convinși de rezultate. În câteva zile, crema va putea fi cumpărată, imediat ce vor ajunge ambalajele în țară. 

Dar, Andrada Horoba nu se va opri aici. Lucrează intens la crearea unor produse la fel de revoluționare care să poată fi folosite cu succes în tratarea dermatitei seboreice și a celei atopice. Este o provocare maximă. Dar îi plac provocările. Și gustul succesului. Tocmai de aceea, produsele sale au un succes enorm în doar șase luni de la lansare și au ajuns deja pe un alt continent.

Iar noi putem fi mândri că avem cosmetice de top, bio, handmade, certificate de Comisia Europeană - Produs în Bistrița-Năsăud.

 

Pentru a ține pasul cu noutățile puteți da un Like paginii lor de Facebook - Wawa Fresh Cosmetics, iar mai multe informații despre fiecare produs găsiți pe www.wawacosmetics.ro

23355 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro