Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  72 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Prislopenii nu se vor mai scufunda în noroi când ies din case! Li se asfaltează străzile!

26/02/2015 13:20:14 Felicia SZUCS  
După ani întregi de așteptare, locuitorii cartierului năsăudean Liviu Rebreanu vor avea asfalt pe străzi. Proiectul va fi demarat peste câteva săptămâni și este realizat din fonduri guvernamentale și din bugetul local.

Proiectul privind rebilitarea și modernizarea străzilor din cartierul Liviu Rebreanu din orașul Năsăud intră în linie dreaptă în această primăvară. Cu finanțare obținută în luna noiembrie a anului trecut de la Ministerul Dezvoltării Regionale și o cotă de participare de 330.000 lei de la bugetul local, administrația năsăudeană va rezolva problema asfaltării străzii Bisericii din cartierul Liviu Rebreanu, paralelă cu DN 17 C și a altor câteva ulițe din zonă.

Conform primarului orașului Năsăud, Mircea Romocea, ”vorbim practic despre străzi de pământ , care nu au văzut niciodată asfaltul, iar acum avem posibilitatea, în sfârșit, să oferim locuitorilor cartierului Liviu Rebreanu condiții civilizate de viață”.

Conform studiul de fezabilitate, aprobat de consilierii locali năsăudeni încă din vara anului trecut, în baza căruia se va derula proiectul, lucrările de execuţie ar urma să se desfăşoare timp de doi ani, pe şapte sectoare de drum, cea mai mare porţiune având lungimea de 1.012 metri, iar cea mai mică fiind de doar 47 de metri.

Lăţimea carosabilului variază, pe anumite porţiuni fiind de 3,5 m, iar în altele de 5 metri. Totodată în document este prevăzută montarea a cinci podeţe, iar trotuarele, în lungime totală de 1.343 metri, să fie amenajate cu dale din beton.

În total, prin acest proiect se vor asfalta peste 2 km de drumuri, rezolvându-se practic cea mai mare parte a infrastructurii rutiere din cartierul Liviu Rebreanu.

 

3853 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro