Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Primarul în concediu, pârtia din Wonderland în stand-by!

19/01/2018 14:23:20 Ana ȘTEFĂNEL  
În sfârșit, avem și zăpadă, iar bistrițenii abia așteaptă să schieze pe pârtia din Dealul Cocoșului. Totuși, ceva lipsește, căci încă nu se poate folosi pârtia. Mai mult, nervii bistrițenilor nerăbdători sunt întinși la maxim de când au apărut fotografii cu mașina Primăriei Bistrița în Austria. Primarul Ovidiu Crețu este în concediu.

Muncitorii care au grijă de pârtia din Wonderland s-au pus pe treabă după ce a nins aproape toată noaptea trecută. Zăpada artificială produsă în urmă cu câteva zile și cu stratul depus azi-noapte dau speranțe bistrițenilor.

Am încercat să îl contactăm pe primarul Ovidiu Crețu pentru a afla când se va inaugura pârtia în adevăratul sens al cuvântului. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, ne-a informat că edilul este în concediu de odihnă, dar nu știe dacă se află în țară sau în străinătate.

Astăzi au apărut fotografii cu o mașină a Primăriei Bistrița, dotată cu portbagaj pentru echipament de ski, iar multă lume se întreabă dacă primarul e în vacanță în Austria, în timp ce pârtia din Bistrița așteaptă să fie inaugurată.

În ceea ce privește situația pârtiei din Wonderland, viceprimarul Cristian Niculae ne-a oferit câteva lămuriri după ce a verificat în teren. Conform acestuia, stratul de zăpadă din prima treime a pârtiei ajunge la 60-70 cm, însă problema este spre vârful pârtiei, acolo unde încă nu se poate schia. Stratul nu este suficient de gros, însă dacă prognoza pentru următoarele zile se va adeveri, s-ar putea să schiem săptămâna viitoare sau, cel mai devreme, duminică.

Cristian Niculae spune că va mai efectua o verificare în teren în cursul zilei de azi, pentru că zăpada trebuie bătută cu utilajele corespunzătoare.

Consilierul municipal Diana Morar spune că dacă primarul Ovidiu Crețu este într-adevăr la ski în Austria, confirmă că pârtia din Wonderland este un eșec total: „Dacă zvonurile că ar fi edilul șef se vor dovedi a fi reale, concluzia e că prin alegerea unei vacanțe la ski în altă locație când pârtia Wonderland, creația ta, se află în plin sezon, confirmi că acest proiect este un fiasco. Unde se deplasa mașina Primăriei Bistrița cu numărul de înmatriculare BN 01 ADP, dotată cu portbagaj pentru echipament de ski, surprinsă pe autostrada Innsbruck în Austria? Cine se afla la volan?”.

Alăturat, Diana Morar a postat și o fotografie cu străzile din Bistrița în această dimineață, pline de zăpadă.

FOTO: Diana Morar

7021 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro