Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primarul din Lunca Ilvei mobilizează toată suflarea din comună la curățenia de primăvară!

20/03/2015 09:53:07 Felicia SZUCS  
Pentru că nu așteaptă ca cineva să vină din altă parte să rezolve problemele comunității pe care o gospodărește și consideră curățenia o adevărată carte de vizită pentru comuna sa, primarul Flaviu Lupșan a dat strigare printre localnici să iasă luni la adunat gunoaiele adunate peste iarnă pe malurile râurilor și pâraielor din Lunca Ilvei.

Luni este zi de curățenie generală în comuna Lunca Ilvei! Dat fiind faptul că la nivelul comunei Lunca Ilvei nu sunt înregistrate decât 4 persoane care beneficiază de ajutor social, dintre care două sunt inapte de muncă și nu are un ”batalion 416” la dispoziție să facă salubrizarea de primăvară, primarul Flaviu Lupșan apelează la toți gospodarii din sat să iasă să facă lună și bec spațiile publice.

”La noi în comună nu se încurajează nemunca și de aceea nu avem la dispoziție beneficiari de ajutoare sociale pe care să îi folosim la muncile în folosul comunității. Așa că, pentru a realiza curățenia de primăvară în Lunca Ilvei, facem uz la simțul civic al fiecărui locuitor. Dacă le place curățenia și vor să fie mândri de locul în care trăiesc, atunci să iasă cu toții să pună osul la treabă. Eu mizez pe faptul că, așa cum îmi cunosc consătenii, nu vor da cinstea pe rușine. În Lunca Ilvei sunt oameni gospodari, iar noțiunea de lene aproape că nu există, așa că nu am emoții că nu vor ieși toți cei cărora timpul le permite la curățenia generală de primăvară!” spune primarul Flaviu Lupșan.

Gospodarii din Lunca Ilvei sunt îndemnați să își curețe proprietățile și spațiul public din vecinătatea acestora, iar pentru salubrizarea malurilor râurilor și pâraielor primarul spune că, dacă va fi necesar, va plăti câteva echipe de muncitori, deoarece acolo sunt necesare intervenții mai ample și de durată.


 

4170 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro