Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primarul comunei Prundu Bârgăului le răspunde cetățenilor care au venit cu idei de investiții în 2018

22/02/2018 12:18:16 Ana ȘTEFĂNEL  
Doru Crișan, primarul comunei Prundu Bârgăului, a invitat cetățenii să vină cu idei pentru bugetarea pe anul 2018. Propunerile cetățenilor au fost discutate în ședința consiliului local, iar primarul le-a răspuns acum tot pe Facebook.

Asfaltarea unor străzi, rețeaua de apă-canal și instalarea de semafoare și limitatoare de viteză în comună au fost doar câteva dintre cerințele locuitorilor din Prundu Bârgăului. Primarul Doru Crișan a luat în calcul toate ideile și le-a discutat alături de colegii săi din consiliul local.

După ședință, acesta le-a prezentat cetățenilor ce se poate rezolva și ce mai trebuie să aștepte:

Stimați cetățeni! 

Având în vedere faptul că înaintea ședinței de Consiliu Local pentru aprobarea bugetului pentru anul 2018 v-am invitat să participați cu idei pentru bugetarea unor lucrări în comuna noastră, ținând cont de inițiativele dumneavoastră, punctual, o să vă răspund problemelor ridicate:
-platforma betonată pentru containerele de gunoi la bl. Baltă: fiind propuse deja lucrări de sistematizare a zonei, automat partea de gestiune a deșeurilor în această locație va primi o rezolvare.
-aducțiune rețea de distrubuție a gazului: pe lângă faptul că prețul gazului este foarte mare, lucrările de infrastructură de transport ar afecta asfaltul turnat în comuna noastră. Având în vedere că majoritatea sunt finanțate din fonduri europene, nu avem voie să intervenim pe lucrări. Cu toate acestea, se poartă discuții la nivel ministerial pentru prelungirea conductei pincipale până pe valea noastră, urmând implementarea rețelei către utilizatorii finali.
- suplimentare hidranți: rețeaua de distribuție a apei cât și rețeaua de hidranți aparține furnizorului SC. Aquabis SA, iar încărcătura acestora a fost estimată prin proiect. Vom solicita o suplimentare, în limita fondurilor disponibile.
- rețele de apă-canal și energie electrică zona Doline: problema cea mai mare este rețeaua de apă din cauza diferenței de nivel care ar impune probabil o stație de pompare. Însă, întreaga zonă va beneficia de rețele de electricitate, apă și canalizare, fiind demarate documentațiile pentru extindere electrică, rețelele de apă-canal fiind cuprinse în proiect. 
-semafoare pietonale și rutiere: în cel mai scurt timp vor fi demarate lucrările de montaj conform cerințelor SDN și IPJ.
- continuare rețea de trotuare și limitatoare de viteză la trecerile de pietoni: în urma ședinței în comisie comună a Prefecturii BN, CJ BN, IPJ, SDN și a altor factori decizionali, în cel mai scurt timp se vor stabili măsuri specifice pe întreaga vale a Bîrgăului pentru rezolvarea acestor problematici. 
-tronsoanele de ulițe amintite de dumneavoastră sunt cuprinse în investiția pentru asfaltare care este finanțată, fiind în procedura anterioară licitației. 

Așteptăm în continuare idei din partea dumneavoastră! Vă mulțumesc!”

Ședința Consiliului Local Prundu Bârgăului a avut loc în 12 februarie.

 

2528 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro