Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  52 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Sângeorz – Băi va semna în scurt timp contractul pentru realizarea Centrului de Informare Turistică!

01/02/2013 10:09:04 Iulia STUPINEAN  
Deși contractul privind realizarea Centrului de Informare Turistică din Sângeorz-Băi trebuia semnat anul trecut, acest lucra se va întâmpla abia în 2013. Este vorba de un proiect cu finanțare europeană în valoare de 200.000 de euro menit să promoveze și să dezvolte turismul în zona orașului – stațiune.

Anul trecut, în decursul lunii octombrie, Primăria Sângeorz-Băi a obținut finanțarea pentru realizarea în orașul – stațiune a unui Centru de Informare Turistică. Proiectul în valoare de 200.000 de euro, din care 2% este contribuția primăriei, se înscrie pe Axa Prioritară 5, de dezvoltare durabilă și promovare a turismului.

Potrivit primarului orașului Sângeorz-Băi, Roland Venig, contractul privind realizarea Centrului de Informare Turistică trebuia semnat anul trecut, însă procedura a fost amânată pentru prima parte a anului 2013.

„Așteptăm să încheiem contractul pentru Centrul de Informare Turistică în valoare de 200.000 de euro. El trebuia semnat în 2012, dar din cauză că nu a fost bugetul, s-a amânat pentru anul acesta. Sperăm noi ca undeva în februarie - martie să îl semnăm, astfel încât să putem trece la următoarele etape: organizarea licitației și începerea lucrărilor”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Sângeorz-Băi, Roland Venig.

Conform proiectului întocmit, clădirea Centrului de Informare Turistică va fi ridicată pentru o bună vizibilitate, în parcul stațiunii din Sângeorz – Băi și va avea o suprafață standard de 70 de mp. La Centru vor lucra doi angajați care vor fi plătiți de primărie.

“Ne dorim ca cele două posturi de referent să fie ocupate de tineri cu studii superioare, absolvenți de Turism, care să poată oferi în permanență consultanță. Ei vor trebui să cunoască bine județul Bistrița – Năsăud și de asemenea să ofere informații legate de turism la nivelul întregii țări, prin intermediul internetului. Menționez faptul că acest proiect nu prevede doar partea de construcție a Centrului de Informare Turistică, ci și realizarea unui soft care să facă trimitere prin link-uri la tot ceea ce ține de turism”, a conchis Venig.

4949 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro