Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  47 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Poiana Ilvei își finanțează viitorul!

25/10/2012 16:43:36 Iulia STUPINEAN  
Comuna Poiana Ilvei are de curând o școală nouă, modernizată ca la carte! Lucrările în valoare de 1,3 milioane lei sunt în derulare de aproape trei ani și au fost susținute financiar din fondurile proprii ale primăriei.

După o perioadă îndelungată de reabilitare și modernizare, Școala Generală „Sever Pop”, clasele I-VIII din comuna Poiana Ilvei intră în iarna acestui an cu cele mai bune condiții oferite elevilor care învață aici. Potrivit primarului comunei, Cristian Bența, reabilitarea clădirii a început încă din anul 2009.

Treptat, instituția de învățământ a fost dotată cu toalete noi, centrală termică, au fost făcute finisaje interioare și exterioare, practic tot a fost schimbat de la A la Z. În prezent, lucrările la școală vizează împrejurimile clădirii și terenul de sport, urmând ca acestea să fie finalizate în vara anului următor.

Întreaga investiție de modernizare a școlii a fost suportată din bugetul local al Primăriei Poiana Ilvei, care a alocat în acest scop circa 1,3 milioane lei. În fața Școlii Generale a fost adus și bustul marelui lingvist Sever Pop, originar din Poiana Ilvei, cel care a dat și numele unității de învățământ din localitate. Bustul a fost dezvelit într-un cadru festiv cu ocazia deschiderii noului an școlar 2012 – 2013. 

“Chiar dacă a fost un efort pentru noi, întrucât a trebuit să ne descurcăm din fondurile proprii ale comunei , investiția la școală era absolut necesară. Este de datoria noastră să le oferim copiilor noștri, condiții optime și cadre specializate pentru educația lor”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Poiana Ilvei, Cristian Bența.

La ora actuală, la Școala Generală din Poiana Ilvei învață 202 copii, școlari și preșcolari, îndrumați de 18 cadre didactice dintre care trei educatoare, cinci învățători și zece profesori.

7967 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro