Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  60 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Năsăud nu a găsit teren pentru toate locuințele orfanilor. Una se va face la Bistrița!

20/10/2015 15:25:24 Raluca NECHITI  
Au trecut mai bine de șase luni de când conducerea Consiliului Județean s-a plâns că aleșii locali din Năsăud nu reușesc să se pună de acord și să atribuie copiilor orfani terenuri pe care o fundație să construiască, gratuit, locuințe. În cele din urmă, două astfel de locuinţe se vor face una la Năsăud și una la Bistrița.

Cu greu consilierii locali din Năsăud au găsit două terenuri pentru construirea a două locuințe unde vor fi mutați 28 de copii. Un alt teren a fost solicitat de Consiliul Județean Primăriei municipiului Bistrița, care a răspuns rapid solicitărilor venite de la județ...

Pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului Municipal Bistrița, consilierii locali vor dezbate un proiect de hotărâre care vizează transmiterea în administrarea Consiliului Județean a unei suprafețe de 700 de metri pătrați de teren pentru construirea unei case de tip familial.

Terenul se află pe strada Ion Pop Reteganu la numărul 38, condiția fundației HHC România (cea care va construi aceste case) fiind ca terenurile date de autorități să fie în comunități, pentru ca micuții orfani sau abadonați să se poată integra mai ușor în societate.

În aceast imobil care va fi construit la Bistrița și care va avea o capacitate de 14 locuri, vor fi aduși copilașii de la Năsăud, în centru existând acuma 57 de copii din care 26 provin din Bistrița și localitățile învecinate.

Din cei 57 de copii, 12 vor părăsi în 2016 sistemul de protecție al copilului, ceilalți urmând să fie mutați în noile locuințe după construirea acestor case.

Până acum Fundația Home and Homes for Children România a investit peste 100 de mii de euro în amenajarea a două locuințe de acest fel la Teaca.

Casele sunt predate „la cheie" către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud care se ocupă de transferul copiilor și de personalul care îi îngrijește pe micuți.

 

3426 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro