Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Maieru caută o firmă care să ia în gestiune căminul de bătrâni din comună

23/03/2015 12:33:41 Felicia SZUCS  
Construit prin fonduri europene, în cadrul unui proiect integrat finanțat pe Măsura 322, căminul de bătrâni din Maieru stă nefolosit la mai bine de doi ani de la finalizarea lucrărilor. Primăria nu are resurse să-l gestioneze, privații nu se înghesuie să-l preia!

E pus la punct cu numai prin străinătate mai vezi. Poate găzdui 26 de persoane vârstnice, câte două în fiecare cameră. Este dotat ca la carte și are o bucătărie complet utilată. Recent a fost racordat la rețeaua de apă și canalizare. Atâta doar că nu funcționează! Este vorba despre căminul de bătrâni din comuna Maieru, construit printr-un proiect european integrat în valoare de 2,5 milioane de euro accesat de administraţia publică prin Fondul European de Administrare şi Dezvoltare Rurală (FEADR).

Proiectul a prevăzut reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural din satul Anieş, extinderea reţelei de apă potabilă şi canalizare, cu înfiinţarea unei microstaţii de epurare, precum şi asfaltarea a 2,5 kilometri de drumuri de interes local. Executate de firma sătmăreană Confort Design, lucrările au fost derulate din primăvara lui 2011 şi recepţionate în data de 21 septembrie 2012, având o garanţie tehnică de 2 ani.

De la data finalizării lucrărilor la căminul de bătrâni, administrația măiereană caută un întreprinzător privat căruia să îi dea în locație de gestiune unitatea. ”Am avut discuții cu câțiva oameni de afaceri atât din județ, cât și din alte părți pentru a le propune să preia căminul de bătrâni, pentru că noi, ca administrație avem resurse financiare limitate și nu putem să-l administrăm. Totul e la cheie, mai trebuie doar să vadă cineva în acest cămin de bătrâni o oportunitate de afaceri.” spune Vasile Dumitru, primarul comunei Maieru.

Șeful administrației măierene speră să găsească cât mai repede un investitor dornic să gestioneze căminul de bătrâni, pentru că altfel lucrarea se degradează.

5939 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro