Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Lunca Ilvei le face localnicilor piață agro-alimentară!

25/05/2015 12:17:10 Felicia SZUCS  
Gospodarii din Lunca Ilvei sau producătorii și comerciații din alte zone ale țării dornici să-și vândă produsele și mărfurile în comuna de munte din județul nostru o vor putea face în scurt timp într-o piață agro-alimentară modernă și cochetă la care administrația locală a început deja să lucreze. Culmea e că realizarea acesteia costă ...mai nimic!

Mica piață agro-alimentară care se va realiza în Lunca Ilvei va fi dotată cu 10-15 mese pentru expus marfa și va fi împrejmuită cu arcade. Materialul ce va fi folosit pentru dotările din noua piață este lemnul, iar, după cum spune primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan, toate lucrările vor fi făcute de mâna angajaților din primărie și a oamenilor pricepuți din localitate, iar materialul necesar realizării acestora este pus la dispoziție din resursele proprii ale administrației publice.

Astfel, cheltuielile pentru amenajarea pieței agro-alimentare din Lunca Ilvei vor fi reduse la minimum, iar bugetul comunei și așa aflat în grea suferință, dat fiind faptul că acesta a fost ”sărit” de la marea împărțire de la începutul anului, nu va fi afectat de această investiție.

Conform primarului Flaviu Lupșan, piața agro-alimentară din Lunca Ilvei va fi amenajată pe un teren aflat la intersecția străzilor Fabricii și Grănicerilor, în proximitatea Fabricii de cherestea din comună și la circa 400 metri de sediul administrației locale. Piața va funcționa zilnic, în funcție de solicitările celor care vor să-și vândă mărfurile. Producătorii și comercianții vor achita primăriei o taxă mai mult simbolică pentru dreptul de a vinde în condiții civilizate.

Flaviu Lupșan, primarul din Lunca Ilvei, consideră că amenajând un astfel de spațiu în care cererea să se întâlnească cu oferta va stimula atât localnicii să-și vândă produsele din propriile gospodării către consăteni sau persoane care ajung în comună cât și comercianții interesați să ajungă cu mărfurile lor la localnici.

3803 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro