Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  51 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Bistrița își recuperează banii pentru blocul incendiat din Viișoara. Cât are de plătit firma de asigurări

19/03/2018 12:13:12 Bianca SARA  
Primăria Bistrița își recuperează banii băgați în blocul social din Viișoara, afectat de un incendiu în 2015. Firma de asigurări a fost acționată în judecată, iar procesul a fost câștigat de municipalitate.

În 2015, chiar în ziua de Crăciun, acoperișul unui bloc social din Viișoara a ars ca o torță, după ce câțiva copii care locuiau într-un apartament de la ultimul etaj au lăsat nesupravegheată o lumânare. Mai multe despre acest eveniment puteți citi AICI.

În urma incendiului, acoperișul, etajul superior și izolația termică exterioară au fost afectate de flăcări. Municipalitatea a alocat pentru lucrările necesare mai bine de un milion de lei, suma scăzând la 825.933 de lei, în urma licitației publice organizate în acest sens.

Costurile lucrărilor trebuiau să fie acoperite de firma de asigurări, City Insurance, însă aceasta a refuzat să plătească suma rezultată în urma expertizelor Primăriei Bistrița. Drept urmare, municipalitatea a acționat în judecată firma de asigurări.

Luna aceasta, Tribunalul Bistrița-Năsăud vine cu o primă sentință, care este în favoarea Primăriei Bistrița. Aceasta însă nu este definitivă, putând fi atacată. Potrivit hotărârii, firma trebuie să plătească Primăriei Bistrița 965.000 de lei. 

„Admite acțiunea formulată de reclamanții Primăria Municipiului Bistrița și Municipiul Bistrița, prin primar, în contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance – Agenția Bistrița și Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance București și, în consecință – obligă pârâtele să plătească reclamanților suma de 965.192 de lei, reprezentând contravaloarea despăgubirii”, se arată în hotărârea Tribunalului Bistrița-Năsăud.

2288 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro