Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Prezență exotică la CSM Bistrița! Almudena Rodriguez Rodriguez se alătură bistrițencelor

10/05/2017 14:20:35 Ana ȘTEFĂNEL  
Mișcări de trupe la formația bistrițeană! Noul sezon o aduce în teren pe jucătoarea Almudena Rodriguez Rodriguez care vine din Spania - de la Rocasa Gran Canaria ACE.

Bistrițencele se reorganizează și se pregătesc pentru noul sezon. După ce Alexandra Mihaela Orsivschi de la HC Dunărea Brăila s-a alăturat echipei noastre, iar Andrada Maior Pașca a plecat, o altă jucătoare vine la CSM Bistrița.

Almudena Rodriguez Rodriguez vine chiar din Spania pentru următorul sezon din Liga Națională de handbal feminin. 

 

Almudena Rodriguez Rodriguez va intra în teren pentru CSM Bistrița începând cu sezonul următor pe postul de inter dreapta. Din 2013 și până acum ea a evoluat la echipa Rocasa Gran Canaria.

 

„Internațională la toate categoriile de vârstă cu peste zece prezențe în echipa de senioare a Spaniei, Almudena a fost desemnată în sezonul 2015/2016 cel mai bun inter dreapta din Liga Loteria Bm feminino (prima ligă a Spaniei). Alături de Rocasa Gran Canaria și-a trecut în palmares în sezonuul 2013-2014 locul al doilea în Liga Spaniolă, dar și medalii de argint în Super Cupa Spaniei și Cupa Spaniei. La Campionatul Mondial Universitar din anul 2014 a ocupat alături de naționala Spaniei locul al cincilea. 

În sezonul 2016-2017 a participat în EHF Challenge Cup, competiție în care a marcat 38 de goluri. Cu 454 goluri marcate în 104 partide jucate în Liga Loterias, dintre care 132 în cele 21 de partide jucate în acest sezon, Almudena și-a trecut în palmares și ediția din acest an a Copei de la Reina”, informează reprezentanții CSM Bistrița.

 

Almudena Rodriguez Rodriguez e fericită că a ajuns la Bistrița, coform declarațiilor făcute pentru pagina de Facebook a clubului: „Am auzit multe lucruri bune despre antrenorul Horațiu Pașca, Bistrița și Liga Națională din România! Mă bucur că am avut oportunitatea de a semna pentru Bistrița și consider că va fi o foarte bună oportunitate pentru mine de a progresa ca și jucător. Aștept cu nerăbdare să am primul contact cu suporterii bistrițeni, să joc, dar mai ales să câștigăm meciuri alături de CSM Bistrița!”.

 

Handabalista are 23 de ani și s-a născut în Las Palmas, Spania.

 

FOTO: Facebook Almudena Rodriguez Rodriguez

7772 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro