Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  83 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Pregătiți de fapte bune?! Începem campania „De Crăciun fii mai bun!"

10/12/2015 10:16:19 Raluca NECHITI  
Crăciunul se apropie cu pași repezi. Bistrițeanul.ro va fi și anul acesta alături de cei pe la care Moș Crăciun nu a trecut. Împreună suntem mai puternici, an de an suntem tot mai mulți și reușim să facem mai multe fapte bune. Campaniei i se alătură în fiecare an noi voluntari, iar împreună facem Crăciunul mai fericit pentru cei mai puțin norocoși.

An de an voluntarii care se alătură campaniei „De Crăciun fii mai bun" sunt mai mulți. Cei care au venit odată alături de noi și au văzut bucuria și lacrimile de fericire din ochii copiilor uitați de Moș Crăciun, cărora le-au adus o bucurie greu de descris în cuvinte, înainte de Crăciun, țin cu tot dinadinsul să fie alături de noi în fiecare an și le mulțumim pentru asta!

Dacă în primul an am reușit să aducem zâmbetele pe fața a 20 de copii, anul trecut numărul acestora a ajuns la 200. Și continuăm să creștem datorită vouă, cititorilor care sunteți alături de cei mai puțin fericiți, care mai speră încă într-o minune de Crăciun.

Sunt copii care își doresc anul acesta de Crăciun o „salată de boeuf” și „ouă umplute cu forță” (adică cât mai consistente, cu cât mai multă umplutură și maioneză), sunt copiii care vor de la Moșu' o pungă de pufuleți sau niște fructe. Nu e mult pentru a le dărui un zâmbet... Împreună le putem aduce în casă bucuria Crăciunului.

Listuța cu familiile și copiii uitați de Moș Crăciun, care au nevoie de ajutorul semenilor în această perioadă, când, cu toții trebuie să devenim mai buni, a început deja să se contureze.

Avem însă nevoie și de ajutorul tău! Ca de obicei, te rugăm să privești cu atenție în jurul tău și trimite-ne pe adresa de mail redactia@bistriteanul.ro povestea unei familii căreia, împreună i-am putea face o bucurie de Crăciun.

Oricine are nevoie de un zâmbet de Crăciun, fie un bătrân uitat de copii și nepoți, fie o familie sărmană care își crește cu greu micuții sau o mamă singură care nu are ce cadouri să le pună sub brad copiilor - dacă știi astfel de situații, trimite-ne un mail pe adresa redacția@bistrițeanul.ro cu o scurtă descriere a cazului, numărul de telefon sau adresa familiei respective.

Cele mai impresionante cazuri și care au nevoie de cel mai mult ajutor vor fi mediatizate de ziarul nostru, însă pe lista lui Moș Crăciun vor fi trecute toate familiile pe care voi vreți să le ajutați.

Împreună reușim! Împreună putem fi Moș Crăciun pentru sute de copii! Împreună putem să schimbăm lumea cu una mai bună și putem să le aducem oamenilor sărmani de lângă noi un zâmbet de Crăciun și încrederea că cineva se gândește la ei.

Până în 19 decembrie aveți timp să pregătiți cu grijă cadourile pentru cei care nu mai cred în Moșu'.

În Bistrița pachetele se vor strânge la sediul Asociației Impact din incinta Sălii Polivalente, etajul 1, intrarea dinspre magazinul Lidl între 19 și 22 decembrie, când va avea loc și sortarea pachetelor.

În 23 decembrie, voluntarii vor porni spre toate colțurile județului pentru a duce înainte de sărbătorile de iarnă cadourile, celor care au nevoie de ele.

Ca de obicei, ca în fiecare an, puteți face pachete generale adresate unei familii, pachete care să conțină zahăr, ulei, făină, cacao, orez, dulciuri pentru copii și jucării sau cărți, iar dacă efortul nu este foarte mare, e bine primit și un mic cadou pentru mama și pentru tata (o pungă de cafea, un deodorant, un aparat de ras).

Dacă vreți să donați haine, vă rugăm să le sortați și să scrieți pe o etichetă conținutul pachetului (de exemplu fetiță 5-6 ani, băiat 11-12 ani, papuci fetițe mărimea 22, sau haine bărbat mărimea 46-48). 

În 23 decembrie pornim la drum și vă așteptăm să veniți cu noi să împărțim darurile și să primiți și voi cel mai frumos cadou de Crăciun: zâmbetele și lacrimile de bucurie ale unui copil căruia îi dai speranța și încrederea că Moșul există și nu a uitat de el!

Deja au răspuns „prezent” voluntarii Asociației Impact, ai Direcției de Sport și Tineret (care ne găzduiește încă de la prima ediție a campaniei), cei de la Kangoo Club Bistrița, Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși a Protopopiatelor Bistrița, Năsăud și Beclean, pompierii, medicii și paramedicii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, personalul Stației Județene de Ambulanță și al Crucii Roșii. Anul acesta avem și noi voluntari, pe cei de la ASAR (Asociația Serviciilor de Ambulanță din România) filiala Bistrița-Năsăud, dar și pompierii voluntari de la SVSU Bistrița!

Articole despre campania „De Crăciun fii mai bun" din anii trecuți puteți găsi AICI:

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro