Este mic, cochet, cu servire excelentă și cu preparate de cea mai bună calitate, ”livrate” atât în local cât și la birou sau acasă! Și prețurile nu te fac să ții post negru! Bistro Noir & Lacto Vegetarian din Bistrița este răspunsul numai bun pentru: “Unde mergem astăzi să mâncăm?” sau „De unde comandăm meniul zilei?”, fie el de post sau de dulce.
Deși s-a deschis recent în Bistrița pe pasajul de lângă Sugălete ce duce spre Bulevardul Republicii, a reușit să se adapteze rapid pieței și chiar să fie cu un pas în față, prin gama variată de meniuri adecvată atât celor care preferă în această perioadă preparatele de post, cât și iubitorilor de mâncăruri de dulce.
În decursul a mai puțin de două săptămâni, Bistro Noir & Lacto Vegetarian și-a suplimentat vizibil oferta față de momentul deschiderii localului, în funcție de cerințele clienților. Astfel, bistrițenii care țin post pot alege dintr-o gamă variată de ciorbe (de conopidă, țărănească de legume, de fasole) sau fel de bază de post: frigărui de legume cu cartofi copți, păstăi scăzute cu usturoi, cartofi copți cu rozmarin, sărmăluțe de post cu păsat și ciuperci, varză călită cu mămăliguță, ghiveci de legume cu orez, chifteluțe de ciuperci în sos de roșii, salată de vinete de post și ....lista continuă. Produse care se regăsesc și în meniul zilei de post, de luni până vineri, pentru care plătiți doar 10 lei, primind și un suc din partea casei.
Cei care doresc să se îndulcească după un prânz bun, pot opta și pentru unul din deserturile propuse de Bistro Noir & Lacto Vegetarian: papanași cu dulceață de afine și smântână, orez cu unt și sirop de zahăr sau budincă de macaroane cu brânză de vaci.
Pentru persoanele care își fac timp să mănânce bine, de dulce, Bistro Noir & Lacto Vegetarian oferă de luni până vineri și meniul zilei la doar 12 lei, care include: ciorbă, fel de bază, garnitură, salată, pâine și un suc din partea casei. Este bine de știut că meniul zilei este al întregii zile, nu doar la orele amiezii și poate fi livrat și la birou sau domiciliu, prin serviciul de catering care funcționează de luni până vineri, între orele 09.00 și 18.00. Nu trebuie decât să sunați la numărul de telefon: 0747/793760 pentrua vă comanda mâncarea dorită.
Bistro Noir & Lacto Vegetarian vă stă la dispoziție și cu informații suplimentare privind meniul zilei de post sau de dulce dar și despre alte preparate servite, apelând la numărul de telefon: 0740/692877 – persoană de contact, Alexandra. Ca să vă convingeți, puteți intra și pe pagina de Facebook: Bistro Noir & Lacto Vegetarian, unde este afișat meniul zilei, atât cel de post cât și cel bază de preparate din carne.
(P)