Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  55 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Poliția locală din Năsăud îi arde pe cei care aruncă gunoiul unde îi taie capul!

12/11/2015 15:14:23  
Năsăudenii riscă amenzi usturătoare dacă nu păstrează curățenia, întrucât Poliția locală din Năsăud își ia în serios atribuțiile și a desfășurat în această săptămână o serie de controale tematice pe raza orașului.

În cursul zilei de miercuri, agenți ai Poliției Locale Năsăud s-au aflat pe malurile râului Someș, pe raza orașului, unde au efectuat acțiuni de verificare a respectării normelor de gospodărire locală cu privire la depozitarea gunoiului menajer.

În urma inspecțiilor efectuate s-a constatat că, în ciuda faptului că județul Bistrița-Năsăud are implementat un sistem integrat de gestiune a deșeurilor, mulți cetățeni aleg să nu respecte normele impuse și au aruncat gunoiul în locuri nepermise.

Consiliul Local Năsăud, prin hotărârea nr. 23 din 25.03.2015 privind aprobarea Normelor de gospodărire urbană în orașul Năsăud, a stabilit că nerespectarea prevederilor art. 10 din hotărâre se sancționează cu amendă între 300 și 500 de lei pentru persoanele fizice și cu amendă între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele juridice.

Poliția Locală a reușit să-i identifice pe cei certați cu respectarea regulilor privind depozitarea gunoiului urmând ca în perioada următoare să aplice sanțiunile menționate.

Adrian SOLCAN

3597 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro