Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  16 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Policlinica Spitalului din Năsăud va fi dotată în curând cu aparatură modernă!

14/11/2014 08:00:00 Iulia STUPINEAN  
Cu o clădire modernă, Policlinica Spitalului Năsăud mai are nevoie doar de aparatura de specialitate, evaluată la 1,5 milioane de lei. Licitația de achiziționare a avut loc săptămâna aceasta, pentru a treia oară consecutiv.

Marți, 11 noiembrie a avut loc la Năsăud pentru a treia oară consecutiv, licitația privind achiziționarea de mobilier și aparatură de specialitate pentru dotarea celor 14 cabinete medicale aflate în incinta Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon”. Valoarea achiziției a fost estimată la 1,5 milioane de lei.

„Ofertele sunt acum în faza de evaluare și verificare a conformității lor. În funcție de încheierea acestei proceduri, estimez că până la finele anului în curs vom avea și apartura pentru Policlinică”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, edilul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Achiziționarea mobilierului și aparaturii de specialitate este inclusă în proiectul amplu de reabilitare, modernizare și dotare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Orășenesc „Dr.George Trifon” din Năsăud. Lucrările la acest obiectiv au debutat în 2013 și s-au încheiat în luna august a acestui an. Clădirea Policlinicii a fost reabilitată la interior și exterior, au fost realizate noi instalații de apă și de electricitate, a fost achiziționată o centrală termică și a fost montat un lift. Execuția a fost asigurată de S.C. Dimex 2000 Company din Rebra.

Proietul privind reabilitarea și dotarea Ambulatoriului de Specailitate al Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud a fost depus pe Programul Operațional Regional 2007-2013 încă din anul 2009. Investiția a ajuns la 3 milioane de lei, din care 35% a fost cofinanțare de la bugetul propriu al orașului Năsăud. Termenul de finalizare a lucrărilor și dotărilor interioare a fost prelungit până pe data de 15 aprilie 2015, dar se estimează că obiectivul va fi gata de recepție cel târziu în februarie anul viitor.

3904 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro