Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  67 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Policlinica Spitalului din Năsăud a fost reabilitată! Se pregătește aparatura de specialitate

17/09/2014 08:17:00 Iulia STUPINEAN  
Cu o clădire modernă, mobilier și aparatură de specialitate în toate cele 14 cabinete medicale pe care le deține! Așa va intra în primăvara anului viitor, Policlinica Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud care a beneficiat de o investiție în valoare de 3 milioane de lei.

La sfârșitul lunii august a avut loc la Năsăud, recepția la terminarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon”. Potrivit primarului Mircea Romocea, investiția a vizat execuția lucrărilor de construcție-montaj prin reabilitarea clădirii, realizarea instalațiilor noi de apă, încălzire și electricitate, achiziționarea unei centrale termice și montarea unui lift, execuția fiind asigurată de societatea Dimex 2000 Company Rebra.

„Lucrările de reabilitare și modernizare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Orășenesc din Năsăud au debutat anul trecut și s-au încheiat în luna august a acestui an în perfectă ordine. Urmează ca până în primăvară cel târziu să achiziționăm mobilierul și aparatura de specialitate în valoare de 1,5 milioane de lei, necesară dotării celor 14 cabinete medicale din incinta Policlinicii. Din păcate, în acest caz, ne pregătim să organizăm licitația pentru a treia oară consecutiv deoarece până acum ofertele venite au fost neconforme”, a declarat pntru Bitriteanul.ro, edilul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Reamintim faptul că proiectul de reabilitare și dotare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud a fost depus pe Programul Operațional Regional 2007-2013 în anul 2009. Întreaga investiție a costat 3 milioane de lei, cu o cofinațare de 35% din bugetul propriu al orașului Năsăud.

4407 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro