Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015PMP Bistrița-Năsăud: Aroganța și superioritatea, la „loc de cinste” în ședința de CL de la Bistrița!

15/02/2018 16:14:50  
Experiența a fost dezamăgitoare: aroganța și superioritatea primarului Ovidiu Teodor Crețu și-au spus cuvântul, executanții săi loiali i-au susținut fără nicio ezitare ideile megalomane, iar puținii cetățeni interesați de soarta orașului, prezenți în sală la ședința de CL au fost tratați cu o lipsă crasă de respect!

În decursul zilei de ieri, am participat la ședința Consiliului Local al municipiului Bistrița în cadrul căreia, mai marii orașului au decis cum și pe ce anume se vor cheltui banii publici în decursul anului 2018. În calitate de secretar general al PMP Bistrița-Năsăud, am considerat oportună prezența mea la această ședință, pentru a înțelege cum se conduce orașul nostru „european” și spre ce anume sunt direcționați banii bistrițenilor.

Experiența a fost însă una dezamăgitoare: aroganța și superioritatea primarului Ovidiu Teodor Crețu și-au spus cuvântul; executanții săi loiali i-au susținut fără nicio ezitare ideile megalomane, idei care se pot concretiza în proiecte pe banii bistrițenilor; puținii cetățeni interesați de soarta orașului, prezenți în sală la ședința de CL au fost tratați cu o lipsă crasă de respect!

Constat cu stupoare că domnii de la PSD nu vor să înțeleagă că și cei care nu au câștigat 1.500 de voturi au tot dreptul la opinie - un drept al fiecărui cetățean!

Este trist și dezamăgitor să vezi cum o „gașcă” de indivizi poate stabili care să fie „prioritățile” atâtor plătitori de taxe și impozite locale!

Anunț pe această cale că voi participa pe viitor la toate ședințele Consiliului Local Bistrița cu un scop bine stabilit: acela de a observa și sublinia derapajele primarului Ovidiu Crețu & Company.

Cu stimă,

Silvia Elisabeta Galben,

Secretar General Partidul Mișcarea Populară Filiala Bistrița-Năsăud

1733 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro