Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  64 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Planuri cu bătaie lungă la Beclean!

29/01/2016 11:16:47 Adrian SOLCAN  
Primăria Beclean ne-a învățat în ultimii ani despre ce înseamnă o administrație publică locală performantă și modernă. De asemenea prin proiectele strategice pe care le-a implementat și prin fondurile nerambursabile pe care le-a accesat a reușit să transforme complet fața orașului.

Perioada 2016 - 2020 prevede o serie de investiții importante cuprinse în Strategia de Dezvoltare a Orașului Beclean, cele mai importante dintre acestea fiind: realizarea centurii ocolitoare a orașului; canalizare extinsă şi modernizată pentru Beclenuț, Figa, Coldău, Valea Viilor, Rusu de Jos, Beclean; modernizarea şi asfaltarea străzilor cartierului rezidențial și a aleilor din zona cabanelor turistice; parcare etajată; iluminat modern (Beclean) și transport ecologic către Băile Figa; dezvoltare susţinută şi permanentă pentru infrastructura turistică locală; îndiguire maluri Valea Sărată; finalizarea amenajării Campusului școlar; izolare termică la instituții publice și blocuri de locuințe; finalizarea asfaltărilor la toate străzile din oraș; noi parcări şi trotuare moderne în Beclean și în cartierele aparținătoare; edificarea unei noi Case de Cultură; construcția de blocuri sociale, ANL și locuințe pentru medicii rezidenți; ridicarea sediului nou pentru Parchet; atragerea de fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală „Ținutul Haiducilor” pentru dezvoltarea turistică; dezvoltarea şi extinderea Băilor Figa cu un modern Centru medical şi Spa, amenajarea unui Muzeu al sării în zona parcului balnear.

Strategia de Dezvoltare Locală a orașului dezvoltată de administrația publică locală prevede ca obiectiv principal creşterea la cel puţin 70% a ratei de ocupare a forţei de muncă pentru populaţia cu vârsta cuprinsă între 20 şi 64 de ani, prin dezvoltarea turismului, a agriculturii şi a industriei.

4809 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro