Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  207 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Păstrăv afumat cu conuri de brad, nelipsit de pe masa de Revelion

31/12/2013 15:16:36 Andreea BOJOR  
Pe lângă bucatele tradiţionale care se pun pe masa de Revelion, unii bistriţeni au ales în acest an şi ceva mai deosebit. Păstrăv afumat cu conuri de brad, un preparat tot mai căutat în ultima perioadă şi tot mai apreciat.

Păstrăv afumat cu conuri de brad, după o reţetă veche de 60 de ani, se găseşte la Prundu Bârgăului. Alin Oltean este cel care pregăteşte aşa ceva şi se poate lăuda că reţeta lui are mare succes.

El şi-a deschis în anul 2008 o păstrăvărie, o mică afacere de familie, care creşte tot mai mult, păstrăvii lui fiind tot mai apreciaţi şi căutaţi. Pe lângă peştele proaspăt care poate fi cumpărat de la Prundu Bârgăului, clienţii care ajung la păstrăvăria de acolo pot cumpăra şi păstrăv afumat cu conuri de brad.

Acest preparat a fost foarte solicitat şi pentru masa de Revelion. Alin Oltean a avut destul de mult de lucru înainte de sărbători şi a pregătit zeci de kilograme de peşte afumat pentru cei care vor ceva deosebit şi delicios la petrecerea dintre ani.

„Peştele se consumă destul de mult de Revelion. Toată lumea ştie că e o superstiţie care spune că toţi cei care consumă peşte în noaptea dintre ani vor avea un an bun, vor fi prosperi şi sănătoşi. Cât despre peştele afumat, comenzile sunt serioase înainte de sărbători”, a povestit producătorul pentru Bistriţeanul.ro.

2089 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro