Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Parlamentarii PSD nu ies din cuvântul partidului și votează cu toții moțiunea de cenzură împotriva lui Grindeanu

16/06/2017 16:44:27 Raluca NECHITI  
Toți cei trei parlamentari ai PSD din Bistrița-Năsăud vor vota miercurea viitoare moțiunea de cenzură pentru a scăpa de Grindeanu. Ce motivație au:

„În cursul săptămânii viitoare, în calitate de parlamentar PSD, susținut de PSD ca parlamentar al României, voi respecta deciziile forurilor de conducere ale Partidului Social-Democrat care au fost stabilite și care sigur se vor stabili în cadrul grupurilor parlamentare ale PSD de săptămâna viitoare”, a spus senatorul PSD Ioan Deneș în conferința de presă de astăzi, înainte de a fi întrebat de jurnaliști dacă va vota sau nu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Și deputatul Daniel Suciu a anunțat că va respecta deciziile conducerii PSD, la fel ca și deputatul Doina Pană.

„Există două decizii ale Comitetului Național Executiv al PSD, care nu este o structura fără fond sau fără formă. Este o structură aleasă de către congresul partidului, iar eu, parlamentar al Partidului Social Democrat, am de gând să respect aceste decizii, iar luni, în cadrul grupurilor reunite, vom ști exact ceea ce avem de făcut. Luni, după toate informațiile pe care le avem, va fi depusă moțiunea de cenzură și miercuri va fi votul pe această moțiune de cenzură. Este regretabil că s-a ajuns aici, dar PSD este format din 600 de mii de membri care și-au ales structuri de conducere și la nivel județean și la nivel național. Fostul guvern, care astăzi nu mai există, a fost propus și validat de către CEx la fel, în unanimitate. Din păcate astăzi premierul și întreg cabinetul domniei sale nu mai are susținerea partidului și a acestei structuri de conducere statutare a Partidul Social Democrat. Prin urmare, intrăm în detalii tehnice pe Constituție, pe regulamentul de funcționare al celor două Camere și sper ca în cel mai scurt timp această criză să se finalizeze pentru că nu ne face bine”, a spus Daniel Suciu în conferința de presă de astăzi.

„Am preferat, atât eu cât și colegul meu, să venim în fața dumneavoastră pentru că nu ne ascundem, ne asumăm deciziile Partidului Social-Democrat și pentru că ne asumăm și cele bune ale acestei guvernări, dar și neîmplinirile. Cei care ne cunosc pe toți trei, și îmi permit să vorbesc și în numele doamnei deputat Doina Pană, știu ce fel de oameni suntem. (…)  Înainte de toate suntem social-democrați și oricât de dureroasă ar fi această decizie o vom lua, oricât de durereos a fost că am ajuns în acest punct complicat, știm ce avem de făcut pentru că mai important decât orice este să punem în practică în documentul oficial votat de Parlament și obligatoriu pentru Guvern, adică programul de guvernare”, a mai spus deputatul Daniel Suciu.

FOTO: arhivă

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro