Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ovidiu Florean (PNL) spune că reînvierea Gloriei Bistrița e doar o minciună

22/03/2018 16:27:09 Ana ȘTEFĂNEL  
Ovidiu Florean nu crede că administrația județeană va reînvia Gloria Bistrița doar prin alăturarea acestui nume unei instituții publice. „Se disimulează că CJ se ocupă de echipa de fotbal”, a declarat acesta.

Consilierul județean Ovidiu Florean nu crede în intențiile administrației județene de a reînvia fotbalul în Bistrița-Năsăud. Acesta susține că singurul scop e crearea unei instituții publice în care să se mai poată face niște angajări în baza nepotismelor.

„În ultima lună și jumătate s-a aprobat prin hotărâre de Consiliu Județean un acord de principiu privind înființarea Clubului Sportiv Gloria 2018. Acest club sportiv nu este altceva decât o instituție publică cu sediul în Consiliul Județean, etajul 1, camera 6 - care va gestiona niște activități sportive la noi în județ. Lumea a perceput că se înființează înapoi echipa de fotbal, că vom juca în Liga Campionilor și așa mai departe. CS Gloria 2018 are și o denumire improprie, pentru că nu poți să spui că o instituție publică e club sportiv. Lucrurile au fost făcute în așa fel încât să se disimuleze că CJ se ocupă și de echipa de fotbal. (...) Vor fi angajați pe criterii arhicunoscute PSD, adică după obediență și nepotisme, câțiva oameni care vor funcționa acolo, vor lua salarii, vor învârti trei documente. Deci nu se va realiza absolut nimic, susține Ovidiu Florean.

Conform hotărârii adoptate în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Clubul Sportiv „Gloria 2018” Bistrița-Năsăud va fi persoană juridică de drept public, instituție publică de interes județean, în subordinea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, finanțată din venituri proprii și subvenții acordate de la bugetul local. Conform proiectului de hotărâre adoptat astăzi, „scopul clubului sportiv va fi organizarea și administrarea de activități sportive pentru comunitate, inclusiv a activităților de performanță, selecție, pregătire și participare la competiții interne și internaționale”.

Foto arhivă

2222 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro