Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  70 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ovidiu Florean i-ar putea lua locul lui Robert Sighiartău în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

03/01/2017 10:21:43 Raluca NECHITI  
Fostul șef al gardienilor publici, ar putea ajunge la masa consilierilor județeni care în urmă cu trei ani l-au lăsat fără slujbă, după ce aceștia au stabilit desființarea Direcției de Pază Bistrița-Năsăud, adversitatea sa la adresa președintelui CJ, Radu Moldovan, fiind bine cunoscută.

Robert Sighiartău are la dispoziție 30 de zile pentru a opta pentru calitatea de parlamentar sau cea de consilier județean, însă el a anunțat deja Biroul Camerei Deputaților că va demisiona din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și își va păstra mandatul în Parlament.

Odată cu demisia sa din Consiliul Județean PNL trebuie să își desemneze un alt consilier județean, supleant aflat pe lista pe care partidul a depus-o pentru alegerile locale din iunie 2016.

Conform listelor depuse înainte de alegerile locale din iunie 2016, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, următorul liberal aflat pe listă este Ovidiu Florean, fostul șef al gardienilor publici care ocupă poziția a 10-a pe listă.

Dacă va fi validat de liberali, Ovidiu Florean va ajunge la masa consilierilor județeni care l-au lăsat fără slujbă în 2014 după ce au stabilit că Direcția de pază Bistrița-Năsăud, aflată în subordinea CJ se va desființa. În 2013 consilierii au aprobat reorganizarea direcției fiind redusă organigrama de la 143 la 63 de poSturi, iar în 2014, după desființare, cei 63 de angajați ai instituției au trecut la LDP Security.

Ovidiu Florean a intrat în politică în septembrie 2014, după desființarea instituției pe care a condus-o mai bine de zece ani și a candidat la alegerile locale de anul trecut, însă nu a reușit să intre în Consiliul Județean, aflându-se pe locul X pe lista depusă de organizația județeană a PNL.

După retragerea lui Robert Sighiartău locul i-ar reveni lui Florean care susține că județul nostru în ultimii patru ani a fost condus total greșit. A fost o conducere de conjunctură, bazată pe prietenia cu Ponta, toți banii care s-au băgat în investiții au fost de la Guvern, dacă Ponta nu mai este premier nu mai are cine să finanțeze județul, închidem lumina și ne mutăm în județul Cluj. Avem un județ cu potențial turistic, dar sunt deja clișee, toți vorbim de insfrastructură, turism și dezvoltare, dar trebuie să învățăm odată să accesăm fonduri europene. Ultima accesare de fonduri, făcută de PDL, groapa de la Tărpiu, unde s-au băgat 38 milioane de euro, în ultimii patru ani Radu Moldovan nu a adus de la UE nici un leu, dar se bate cu pumnul în piept că face și drege, dar a avut doar noroc într-o conjunctură, dacă Ponta nu mai este premier, Radu Moldovan nu mai știe să conducă județul”.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro