Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  80 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ortacii lui Feri au pregătit gulaş de căprior cu gălbiori

28/06/2014 18:09:08 Andreea BOJOR  
Un gulaş delicios, pregătit cu ingrediente special selecţionate, cu legume proaspete şi carne de căprior! Cu asta au concurat Ortacii lui Feri la concursul de gătit din cadrul Festivalului vânnătoresc de la Figa. Reţeta este una originală, invesntată de Francis Nagy, vânător de peste 30 de ani.

"sunt vânător de 36 de ani, fac asta de când mă ştiu. Îmi place foarte mult, este pasiune, este dragoste", a povestit Francisc Nagy pentru Bistriţeanul.ro.

Vânătorul a venit la Figa însoţit de câţiva prieteni şi împreună şi-au popus să pregătească cel mai delicios gulaş la ceaun cu carne de căprior. Nicu Sigmirean, Neluţu Cornea, Petrică Vermeşan, Sandu Sasz şi Eugen Veer au format alături de Francisc Nagy echipa Ortacii lui Feri.

"Am pregătit la ceaun carne de căprior tânăr, carne proaspătă şi numai bună de gătit. Am folosit legume proaspete, iar piesa de rezistenţă, după carnea de vânat, sunt gălbiorii. Aceia fac ca acest preparat să fie deosebit. Restul reţetei este secretă, e inventată de mine", a mai povestit Francisc Nagy.

El este pasionat de vânătoare încă de când era tânăr şi de zeci de ani pregăteşte bunătăţi din carne de vânat. Astăzi a fost căpitanul echipei Ortacii lui Feri, iar bucătarul şef a fost Nicu Sigmirean.

Ceaunul pregătit ce această echipă a avut mare succes, dacă ţinem cont că imediat după jurizare la standul la care aceştia se aflau s-a făcut coadă, iar oamenii au aşteptat nerăbdători să guste preparatul lor.

3501 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro