Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Opt mii de euro se duc pe excursia unor angajați ai Primăriei Bistrița

21/09/2017 12:30:49 Ana ȘTEFĂNEL  
Bistrița continuă să sărbătorească cei douăzeci de ani de înfrățire cu Besançon. Șapte angajați ai primăriei vor merge la Besançon, iar municipalitatea decontează cheltuielile - nu mai puțin de opt mii de euro.

Consilierii municipali votează astăzi un proiect de hotărâre prin care se aprobă decontarea cheltuielilor unei delegații bistrițene care va merge la Besançon pentru a sărbători din nou douăzeci de ani de înfrățire.

Cei care vor merge sunt viceprimarul Cristian Niculae, Liliana Coceşiu - director executiv, Corina Șimon - responsabil relații internaționale, Adriana Antoneac - director executiv, Dorel Cosma - director Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc”, Luca Răzoare - director executiv, Radu Dreptate - director executiv.

Delegaţia condusă de primarul municipiului Bistriţa este completată cu elevi, profesori şi reprezentanţi ai diverselor structuri care desfăşoară activităţi de parteneriat cu omologi din Besançon.

Unsprezece persoane vor călători cu avionul, costurile fiind de 2.640 euro. Totatlul cheltuielilor se ridică la 7.957,5 euro. „Decontarea cheltuielilor ocazionate de această deplasare, în sumă de 36.572 lei se va efectua din bugetul local, capitolul 51.02 „Autorităţi executive”.

Deplasarea se face în perioada 7-10 octombrie.

UPDATE:

Pe lista delegației au fost adăugați și consilierii municipali Camelia Tabără și Antal Atilla. Proiectul de hotărâre a fost aprobat.

 

 

4909 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro