Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  129 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



O pasiune mare cât o casă. Un bărbat din Spermezeu şi-a vopsit întreaga gospodărie în culorile Stelei

05/07/2015 14:16:49 Bianca SARA  
Cu patimile omului nu te poţi pune! Florin Hognogiu un bărbat de 39 de ani din Spermezeu este dovada vie a acestui lucru. Bărbatul, microbist convins, și-a vopsit casa și întreaga gospodărie în culorile Stelei, spre încântarea vecinilor care se minunează zilnic de „haosul” coloristic.

Florin Hognogiu are 39 de ani și este din localitatea Spermezeu. Bărbatul lucrează cu ziua prin localitate și are o pasiune nebună pentru echipa de fotbal Steaua. Pasiunea pentru echipa bucureșteană dăinuiește încă din copilărie, mai exact din 1986,  când bărbatul a început să adune fel de fel de obiecte cu însemnele Stelei.

În urmă cu 5 ani, bărbatul și-a dus pasiunea la un alt nivel, începând să-și vopsească casa și obiectele din gospodărie în culorile Stelei. Casa părintească a fost transformată într-un adevărat omagiu adus echipei de fotbal Steaua București.
Gardul este vopsit în roșu și albastru, la fel și casa, bucătăria de vară și chiar și obiectele decorative din curte. Bărbatul visează să amenajeze în viitor un muzeu pentru echipa sa preferată.

Cum a început acest proiect aparte? Florin spune că a început acest proiect în urma unui vis. A visat că trebuie să facă asta, iar a doua zi s-a pus pe treabă. Până acum a „investit” puțin peste 1000 de euro în acest proiect, şi asta pentru că folosește în mare parte materiale reciclate.

„Ce visez noaptea, pun în practică a doua zi. Tot ce vedeți aici este rodul imaginației mele. Am început din plictiseală, iar în timp am ajuns să lucrez zi de zi la asta”, precizează Florin Hognogiu.

A scris numele Stelei din dopuri de plastic

Florin a folosit mii de dopuri de plastic pentru a scrie numele Stelei și al Barcelonei, o altă echipă de suflet, pe bucătăria de vară din gospodărie. Tot din dopuri de plastic Florin a îmbrăcat o măsuță care completează acest „haos” coloristic.
Bărbatul vrea să continue transformarea și să schimbe țiglele de pe casă. Noile țigle vor fi evident în culorile Stelei. Pentru a-și asigura fondurile pentru această schimbare, bărbatul vrea să își vândă un teren.

„Așa îi place lui să le vopsească pe toate. Se uită la toate meciurile și nu îndrăznim să îl deranjăm când e meci. Încă de când era copil, era cu roșu și albastru. Numai haine în culorile asta lua pe el în fiecare zi”, spune Maria Hognogiu, mama bărbatului, care îi tolerează pasiunea și nu o deranjează că acesta i-a vopsit casa în culorile Stelei.

Deși bărbatul a adus un omagiu Stelei chiar în propria gospodărie, acesta nu a avut ocazia să își vadă echipa jucând la București. A asistat doar la meciurile care s-au desfășurat la Bistrița, atunci când bucureștenii i-au întâlnit pe jucătorii echipei locale Gloria. Chiar dacă urmărește meciurile la televizor, acesta trăiește fiecare secundă.

„Este foarte ambițios, a făcut lucruri mari cu puține resurse. Atunci când Steaua pierde vreun meci, omul acesta nici nu mănâncă, atât de afectat este. Este un om care pune suflet pentru Steaua București și pot să zic că trăiește pentru fotbal”, spune primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, care-l cunoaște pe microbist de când era copil.

6145 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro