Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Nu ne mai ajunge, dom’le, cultura și sportul! Înflorește specula și se vând cu rația, ca-n comunism

28/11/2016 16:44:38 BISTRIȚEL  
Am ajuns să trăim vremuri incredibile în acest minunat oraș, aflat pe cele mai înalte culmi de civilizație și progres. Până am prins gustul a fost mai greu și, uitați, acum nu ne mai ajunge. Și pe așa cerere, ne-am întors în timp, în comunism, când o pilă și rația erau secretul să poți mulțumi poporul.

Cultura și sportul ne-au luat mințile în orașul ăsta! S-a ajuns într-o situație incredibilă. Dacă vrei să mergi la un meci de handbal, să le susții pe fetele de la CSM Bistrița, ia încearcă să iei bilete dacă mai ai de unde! Se vând mai ceva ca pâinea caldă, tre' să ai și pile dacă vrei locuri bune.

Nu e rău, rău e că se plâng unii de organizare și s-au trezit spectatorii că au cumpărat același loc cu alții. Înaintea oricărui meci de handbal, antrenamentul pentru tensiune se face la intrare și până ajungi pe locul tău. Dacă ai bilet, dă Doamne să nu-ți fi vândut ăia locul și la alții, să te lase nervii înainte de meci.

Dar, mai grav decât asta e că nu ne mai ajunge nici cultura!

Situație tragi-comică la ditai Palatul Culturii din Bistrița, mare cât sala de oglinzi a Palatului Culturii din Iași. Binecuvântarea Papei Francisc și-a spus cuvântul și aproape că nu e eveniment la care să nu fie scandal că nu se mai găsesc bilete. Și, ca să ajungă cultura la toată lumea, s-au luat măsuri. Se vând bilete cu rația! Eeeee, v-ați fi gândit?! 

Ieri, o bistrițeancă a trăit divina comedie pe propria piele la casa de bilete a palatului. S-a adresat doamnei Dumnezeului biletelor, care împărățește locurile în sală. Voia șapte bilete.

 

Nu se poate! Sunt prea multe! Trebuie să ajungă la toată lumea!

 

Cum?

 

Cum ați auzit!

 

Bun, atunci dați-mi trei!

 

Numai patru dacă vreți! - a continuat dialogul surzilor.

 

S-au încins spiritele, discuțiile, s-a aruncat cu vorbe elegante, dar grele, iar doamna Dumnezeului biletelor a chemat paza, să scoată afară doamna prea dornică de culturalizarea prietenilor. Și a amenințat-o că-i ia și biletele deja vândute (sic!).

 

8420 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro