Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  72 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Noile locuințe ANL din Beclean vor fi gata „la cheie” în noiembrie!

14/08/2014 10:20:00 Iulia STUPINEAN  
Încă 64 de apartamente în sistem ANL vor ajunge din noiembrie în posesia familiilor și persoanelor din orașul Beclean cu vârsta de până în 35 de ani, aflate pe lista de așteptare. Lucrările în valoare de 6 milioane de lei se apropie de final.

În luna noiembrie cel târziu, noile locuințe ANL din orașul Beclean vor fi gata pentru predare „la cheie” beneficiarilor. Este vorba de blocul situat în imediata apropiere a sediului actual al Primăriei Beclean, cu un total de 64 de apartamente.

Începute în 2010 și întrerupte temporar datorită unor probleme cu prima firmă constructoare, lucrările la acest obiectiv au fost reluate în toamna anului trecut, în urma redeschiderii liniei de finanțare. Potrivit edilului Nicolae Moldovan, până la această dată au fost montate conductele de utilități în interiorul blocului, a fost asigurată electricitatea și agentul termic. De asemenea, spațiile au fost închise cu tâmplărie, blocul a fost izolat termic și au fost montate geamurile termopan la toate cele 4 etaje.

„Lucrările au avansat rapid de la reluarea lor. În această perioadă se execută finisajele și se fac amenajările interioare la cele 64 de apartamente noi în sistem ANL. Cu siguranță, acestea vor fi gata în luna noiembrie când vom putea înmâna și cheile beneficiarilor”, explică primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Spre deosebire de celelalte locuințe de tip ANL din Beclean construite până acum, al 9-lea bloc vine cu o noutate pentru viitorii chiriași. Astfel, fiecare familie sau persoană care va locui aici va avea contorizare individuală la apă și gaz și va dispune de încălzire pe centrală proprie de apartament. Decizia a fost luată tocmai pentru a evita pe viitor, situațiile neplăcute cu care administrația locală din Beclean s-a confruntat la celelalte blocuri ANL unde au fost înregistrați mai mulți chiriași rău-platnici.

După încheierea lurărilor la noul bloc, administrația locală a orașului Beclean va asigura din bani de la bugetul popriu, amenjarea platformei aferentă imobilului ( pe o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați) unde vor fi amenajate parcări.

Raportat la numărul de locuitori, Becleanul este orașul cu cele mai multe locuințe ANL construite în țară. În prezent există peste 300 de astfel de apartamente situate pe străzile Petru Maior, Șieului și Aleea Ghiocelului.

4267 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro