Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  80 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ne place...un polițist șef! Și-l propunem polițistul anului ;)

19/10/2015 11:38:36 BISTRIȚEL  
După ce ani de zile polițiștii bistrițeni s-au închinat la potenții zilelor și când nu știau cum să procedeze așteptau ordine prin telefon de la ei, iată că am ajuns să trăim și zilele în care afaceriștii sunt arși la buzunare pe bază de proces verbal de polițiști intransigenți, culmea, din Bistrița-Năsăud. Pe „capul” unuia s-a pus chiar premiu!

Doamne, câtă distracție de când potenții zilelor noastre - oamenii de afaceri, chiar și fără mulți bani, dar cu mult tupeu - nu mai pot da ordine polițiștilor! S-a blocat dom’le canalul de comunicare! Nimeni nu se bagă, nimeni nu răspunde...Așa ceva... Și dacă vrei să suni nu mai știi pe cine! Derutant!

Totuși, vechile metehne se vindecă greu. Mai trece o vreme, băieți, și apoi învățați și voi cum să respectați legea! E greu, știm.

Polițistul care ne place și-l propunem polițistul anului este șeful de post din Prundu Bârgăului. Numit după scandalul cu șefii Poliției în această funcție și după mutarea fostului șef de post la Năsăud, Harpa – așa îl cheamă – a cam tulburat apele pe Valea Bârgăului. Oamenii de afaceri cu chestii de ascuns (de ex. – lemn ciordit) au intrat în panică și circulă o poveste cum că la un moment dat ar fi pus mână de la mână și, din gură cel puțin, au strâns 50.000 de lei - să ajungă de-o schimbare. Nu știm cum a decurs afacerea mai departe, dacă au strâns sau nu banii și dacă au încercat „mutarea disciplinară”.

Ce știm sigur este că Harpa e încă în funcție și le dă cu legea în cap ori de câte ori o încalcă, spre disperarea lor. Una dintre fazele recente are ca personaj principal un om de afaceri prins cu bascula în lacul de la Colibița, unde punea de-un drum. Pe poziție oriunde se încalcă legea, Harpa l-a abordat și i-a cerut un singur lucru: autorizația de construcție. Nu s-a lăsat impresionat de barbă, mustăți și dosarul gros cu acte din brațe. Autorizație de construcție, repet, aveți?! Nu! Amendă atunci! Apoi, omul cu legea l-a luat în vizor pe omul cu bascula. Aveți contract, ceva?! Cum lucrați așa, prin lac?! - Pooooi... ne-am înțeles așa – a răspuns cel mai neînfricat șofer de basculă de pe Valea Bârgăului, care intră cu bascula în lac dacă-i vorba de un ciubuc bun. Amendă atunci!

Se pare că sunt și ceva dosare penale în lucru și se lucrează temeinic...

Până una-alta, cei din zona Bârgăului și din restul județului ar trebui să priceapă că în IPJ BN a apărut și se dezvoltă o nouă specie de polițiști, care-și iubesc meseria și le ajunge salariul de la o lună la alta, iar orice încercare de a-i cumpăra s-ar putea sfârși prost. Sunt curajoși, sunt mândri de meseria lor și nu-i mai intimidează nimic. Nici bani, nici telefoane date nu știu cui, nimic. Lege și ordine. Pricepeți, băieți?! E greu după atâta haos, dar nu imposibil...

7285 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro