Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015NE PLACE... de noii agenţi de circulaţie

02/10/2013 14:30:52 Flavia DANCIU  
De dimineaţă, pe un frig aprig, la una din trecerile de pietoni de pe strada General Grigore Bălan, doi băieţei îl ajutau pe un poliţist să dirijeze circulaţia. Îmbrăcaţi cu veste şi având o paletă în mână, aceştia învăţau şi pietonii dar şi şoferii să oprească la trecerile de pietoni din apropierea unităţilor şcolare.

Simţil civic şi responsabilitatea se învaţă prin implicare!

Dimineaţă, cu zeci de minute înainte de începerea cursurilor de la şcoală, pe un vânt puternic, pe strada General Grigore Bălan, erau „la datorie” doi elevi ai Şcolii Generale Ştefan cel Mare.

Îmbrăcaţi cu veste reflectorizante pe care scria „Patrula şcolară” şi având în mână câte o paletă pe care scrie STOP, băieţii îl ajutau pe poliţistul aflat la trecerea de pietoni din dreptul şcolii să dirijeze circulaţia.

Aceştia se poziţionau în faţa pietonilor în momentul în care semaforul indica roşu pentru pietoni, pentru a-i împiedica să sară în faţa maşinilor.

De asemenea, cât timp era culoarea verde pentru pietoni, micuţii stăteau cu paleta întinsă în faţa maşinilor.

Ne place de noii agenţi de circulaţie şi de faptul că elevii sunt invăţaţi să fie responsabili dar şi să responsabilizeze pe ceilalţi.

6537 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro