Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ne enerveaza...Buta si managementul lui performant...

11/07/2011 14:45:12  
Ne enerveaza marele manager de Spital Judetean, prof, doctor, teolog, critic de cultura, de arta, editorialist si ce naiba o mai fi el, savant de renume mondial...O fi vreun super manageriat sa nu ai linie de garda la Pediatrie pana la 8 seara, nu?!

Bistritenii ar trebui sa se inchine in fata geniului savant al marelui Buta, director de Spital Judetean, dar inainte de doua plecaciuni, am vrea sa aducem in discutie o problema care tine de manageriat.

Lasam de-o parte faptul ca nu are orasul medici pediatri, ca doar n-a putut patrunde nimeni in sistem de orgoliul marelui imparat, dar am vrea sa stim de ce micutii care ajung la Urgente sunt consultati de un medic pediatru numai dupa ora 20.00, cand incepe garda?! Ce faci cu un copil adus cu salvarea la ora 13.00 si pe care nu vrea nimeni sa-l consulte sau nu e nimeni sa-l consulte?! Il lasi sa urle pana-i ies ficatii, ca doar nu-i singurul, e plina sala de asteptare!

Asta se intampla aproape zilnic la Spitalul Judetean, unde, fie vorba intre noi, managementul e superperformant, doar noi, astia de al Bistriteanul.ro, suntem rai. Nu merge o scuza de genul nu avem medici pediatri sa faca de garda ca sarim cu intrebarea: De ce nu avem medici pediatri? Iar adevarul il stim si, dupa atatia ani, e evident pentru toata lumea. Nu avem bani, ar putea fi alta scuza! Daca esti manager de aia iei salariu ca sa cauti venituri, nu sa dai fara non-combat contractele banoase ale spitalului, cum ar fi cel de dializa!

Problema urgentelor la Pediatrie nu se va rezolva prea curand, desi managementul e performant.

Pana atunci e o alta urgenta: 21 de miliarde pentru extinderea sectiei Oncologie?! Cum sa facem sa ia si lucrarea asta Baronu si licitatia sa fie legala?! Mai, nu stim, ca la asta chiar sunteti performanti...

In rest, pentru parintii care au probleme de sanatate cu cei mici, decat cateva ore in anticamera spitalului din Bistrita, in 2 ore ajungeti la Cluj sau la Mures si micutii va sunt pe maini bune, dedicate meseriei.

Din pacate, nu stim ce se intampla cu amaratii care nu au de unde face rost de o masina sa fuga cu copiii la clinicile adevarate ca si lor li se rupe sufletul la fel ca si noua cand puii lor sunt bolnavi.

Sa speram ca nu e nevoie de o tragedie pana se va rezolva problema urgentelor la Pediatrie... Speram...

11432 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro