Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  10 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Naşterea lui Hristos cu bucurie sfântă!

25/12/2015 09:03:12  
Dragii mei bistrițeni, de undeva de departe din inima Dobrogei, vă scrie câteva rânduri şi vă urează Sărbători pline de fericire, un fiu de-al vostru. Întâi de toate, să vedem ce este pentru noi Crăciunul…?!

Crăciunul pentru creştini este Naşterea lui Hristos, este sărbătoarea bucuriei căci Dumnezeu a trimis pe Fiul Său, să se nască în Peştera Betleemului ca mai târziu să se răstignească pentru păcatele noastre şi pentru a noastră mântuire.

Această sărbătoare, pe lângă bucuria imensă care vine odată cu ea, aduce şi iubire, dragoste, împăcare, dăruire, înțelegere şi mare binecuvântare. De aceea vă rog şi vă îndemn din suflet să fiți buni, iertători şi înțelegători.

Iertați pe toți pentru dragostea lui Hristos. Îmbrățişați-vă părinții, bunicii, frații, prietenii şi chiar duşmanii. Vedeți câtă ură este pe întreaga planetă...? Să încercăm noi să fim altfel.

Dăruiţi din multul sau din puținul vostru, dăruiţi cu toată inima şi sufletul.

Dumnezeu nu rămâne îndatorat nimănui.

Apoi să nu ne uităm tradițiile şi datina străbună în preajma acestor Sărbători de iarnă. Cea dintâi dintre ele este să mergem la Biserică cu sufletul curat şi împăcat şi îmbrăcați în port național. Fiți români prin fapte şi purtare, prin dragoste şi zâmbet, prin iubire şi dăruire.

Să coboare Dumnezeu Cerul în inima dumneavoastră, să ne strângem cu toții în sânul Peşterii Betleemului, care este Sfânta Biserică şi să strigăm: „Hristos se naşte Slăviți-L, Hristos din Ceruri întâmpinați-L..."!

Al vostru fiu de neam şi părinte spiritual

Părintele Ioan Danci

Mănăstirea Lipnița, Constanta

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro