Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  20 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



NĂSĂUD: A furat din mașini!

06/09/2017 12:16:29  
Un tânăr de 18 ani din Rodna a fost reținut de polițiștii din Năsăud, bănuit de faptul că a furat un portofel dintr-o mașină. Ulterior, au descoperit că nu e singura infracțiune comisă de acesta.

La data de 04 septembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea unui furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au identificat un tânăr de 18 ani din Rodna bănuit de comiterea faptei.

 

De asemenea, la data de 05 septembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un alt dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au stabilit că tânărul de 18 ani ar fi comis și această faptă.

 

Ambele dosare penale au fost înregistrate inițial cu autor necunoscut.

 

Astfel, tânărul este cercetat pentru faptul că la data de 03 septembrie a.c. ar fi sustras un portmoneu în care se afla suma de 4.100 lei, din interiorul unui autoturism parcat în curtea unui restaurant, respectiv la data de 27 august a.c., ar fi sustras o borsetă în care se afla o sumă de bani și documente personale din interiorul unui alt autoturism parcat în garajul din curtea unei locuințe.  Ambele furturi au fost comise pe raza orașului Năsăud.

 

Cercetările continuă de Poliția orașului Năsăud sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Poliția vă recomandă:

- montarea unor sisteme supraveghere video în exterior, care să înregistreze orice activitate desfăşurată în curtea casei şi a sistemelor de iluminare cu senzori de mişcare. 

- de fiecare dată când părăsiţi autoturismul, nu lăsaţi la vedere obiecte de valoare care atrag interesul din partea hoţilor (genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip „Diplomat", aparatură electronică etc.); 

- asiguraţi-vă autoturismele prin încuierea uşilor şi a geamurilor; 

- nu lăsaţi în autoturism documente, obiecte personale sau ale autoturismului, pentru că acestea pot fi folosite de infractori; 

- manifestaţi vigilenţă şi spirit civic în cazul în care aţi luat la cunoştinţă despre săvârşirea unor astfel de fapte, prin alertarea poliţiei la numărul de urgenţă 112!

 

Bărbat reținut pentru 24 ore, pentru ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

      La data de 05 septembrie a.c., un bărbat de 30 ani din Tiha Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN17, prin localitate, pe direcția de deplasare Bistrița - Vatra Dornei a surprins și accidentat o femeie, de 71 ani din Tureac care se deplasa pe partea carosabilă, pe același sens de mers.

 

În urma accidentului a rezultat decesul femeii în cauză. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

 

De asemenea, acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

Față de bărbatul de 30 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

Poliția vă recomandă:

 

NU vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibație alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge trebuie să ştie că riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani.

 

 

Infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 05 septembrie a.c., pe DJ173, pe raza localității Ocnița, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pentru control în trafic un moped condus de un bărbat de 48 ani din localitate.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că mopedul nu este înmatriculat și că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Polițiștii au întocmit doar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

IPJ BN

 

 

5944 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro