Şi-au scos cuţitele şi au început un „duel” în toată regula, în bucătărie. Motivul pentru care s-au luat la harţă a fost unul cât se poate de serios: care dintre ei găteşte mai bine. S-a întâmplat ieri seară, iar momentul a fost urmărit de milioane de telespectatori din întreaga ţară!
După ce Honoria Raţiu de la Taverna Dogarilor i-a impresionat luni pe chefii emisiunii „Chefi la cuţite”, difuzată la Antena 1 – marţi a fost rândul altor doi bistriţeni, soţ şi soţie, să-i surprindă pe juraţi cu un „scandal”: Ancuța și Ciprian Cismaș au venit la emisiune ca să se decidă odată care dintre ei doi gătește mai bine!
„Exclus să spun că soțul meu gătește mai bine! Bucătăria nu este artă, ci este multă, multă muncă...”, a subliniat Ancuţa care, alături de soţul ei administrează o terasă pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistriţa şi care şi-a surprins „judecătorii” cu o reinterpretare a burgerului – cu pere în loc de cartofi, cu fructe de pădure, struguri în loc de castraveţi muraţi – „un burger cu andive pentru dive” cum l-a descris însăşi Ancuţa.
Cei doi și-au dat silința să facă spectacol gătind impecabil: Ciprian i-a cucerit pe chefi cu un file de păstrăv rulat cu dovlecel şi cu sos de lămâie, iar Ancuţa i-a năucit cu burgerii în care a înfipt şi câte un cuţit – aluzie ironică la felul în care cei trei maeştri bucătari dau verdictul concurenţilor plini de emoţie.
Surpriză însă! Deşi au gătit preparate complet diferite, şi Ancuţa şi Ciprian Cismaş s-au calificat în etapa următoare a competiţiei, fapt comentat de chefii de la Antena 1 în termeni amuzanţi: „E motiv de divorţ aici! Război total...”
AICI puteţi admira şi secvenţele VIDEO care îi înfăţişează pe cei doi soţi în plină competiţie.