Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  67 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Mirela Riti dă un refresh orelor de BodyFit! VEZI programul pe zile

07/10/2014 18:32:00 SPORTUL BISTRITEAN  
Incepand de joi, 9 octombrie, Mirela Riti va avea program la Casa EMA de luni pana vineri! Prima ora din acest program va fi GRATUITA, astfel ca va asteptam joi, de la ora 18.00, la Casa EMA pentru un antrenament de tonifiere! Pe site-ul Casei EMA gasiti tipurile abonamentelor, impreuna cu tarifele aferente.VEZI ce ți se potrivește:

Va descriem aici intreg programul Mirelei, pentru a va putea decide la ce tip de antrenament va inscrieti:

Luni – Steel Combat

Este un nou si revolutionar sistem de Combat Fitness de 60 minute, ce le permite participantilor experienta unei clase in care executa tehnici inspirate din sporturile de contact. Pentru aceasta, cele mai bune miscari din box si arte martiale se imbina in fiecare clasa pentru a alcatui un program simplu, dinamic si intens, care sa asigure un consum caloric ridicat, fiind totodata si distractiv, eficient, sigur, cu rezultate in timp real.

Avantaje si beneficii

Tonus muscular si definire.

Creste forta si rezistenta organismului.

Corecteaza postura si previne durerile musculare.

Creste mobilitatea, agilitatea si intregul control al corpului.

Stimuleaza metabolismul favorizand arderea caloriilor.

Reduce stresul generand cantitati mari de endorfine.

Incetineste efectele imbatranirii, prevenind atrofia musculara.

Stimuleaza absorbtia de insulina, care este vitala pentru diabetici.

Reduce semnificativ riscul osteoporozei si al durerilor osoase.

Reduce retentia de apa si stimuleaza circulatia mai bine ca alte antrenamente.

Marti – Tonifiere

Experimenteaza aceasta clasa provocatoare si dinamica care-ti va solicita musculatura intregului corp pentru rezultate rapide si vizibile. Exercitiile care stau la baza acestui antrenament, utilizeaza greutatea propriului corp, gantere, benzi elastice, mingi medicinale. Acest antrenament se potriveste tuturor nivelelor de fitness.

Miercuri – Total Body Workout

Experimenteaza aceasta clasa provocatoare si dinamica care-ti va solicita musculatura intregului corp pentru rezultate rapide si vizibile. Exercitiile care stau la baza acestui antrenament, utilizeaza greutatea propriului corp, gantere, benzi elastice, mingi medicinale. Acest antrenament este unul mai intensive, potrivindu-se persoanelor cu nivel mediu-crescut de fitness.

Joi – Steel Tonic

Antrenament localizat, care nu va fi plictisitor sau dificil deoarece Steel Tonic propune un mod simplu, distractiv si eficient de antrenament. Se concentreaza in mare parte pe partea inferioara a corpului, picioarele si fesele fiind impinse la limita in 60 minute, care va vor testa rezistenta si abilitatea la maxim. Nu uitam nici de brate, piept si spate, care vor lucra si ele in cadrul acestei clase distractive ce combina intensitatea, actiunea, distractia si transpiratia.

Avantaje si beneficii

Imbunatateste tonusul general al corpului.

Creste tonusul coapselor si muschilor fesieri, datorita concentrarii in mare parte pe zona inferioara a corpului.

Creste nivelul de rezistenta aeroba si anaeroba.

Creste capacitatea cardio-pulmonara.

Imbunatateste postura si coordonarea.

Defineste musculatura.

Reduce stresul, imbunatatind atat fizicul cat si psihicul.

Intensifica metabolismul, stimuleaza arderea caloriilor.

Antreneaza corpul si mintea, fiind un antrenament complet, sigur si distractiv.

Vineri – Step Aerobic

Pasul de baza in step aerobic este la fel ca urcatul si coboratul scarilor – un antrenament cardio care-ti va tonifia cu adevarat fesele si cospsele. Pe durata celor 55 de minute poti consuma 620 de calorii. Muzica revigoranta, o doza de distractie si personalitate: asta te asteapta pe parcursul unui antrenament.

Stepper-ul este o platforma cu o inaltime cuprinsa, de obicei, intre 8-16 cm, ce poate fi considerat si un aparat cardio care, pe langa muschiul inimii, iti solicita foarte mult musculatura picioarelor, a coapselor si a fesierilor.

Exercitiile de aerobic traditional sunt realizate in principal pe podea, in timp ce step-ul aerobic combina o serie de exercitii efectuate din pozitie verticala. Miscarea de baza este asemanatoare urcatului pe scari, totul fiind facut pe ritm de muzica.

Cum se desfasoara ora de step aerobic?

Ora incepe de fiecare data cu o usoara incalzire a muschilor si a articulatiilor de aproximativ 5 minute. Partea activa a antrenamentului consta in cresterea intensitatii efortului prin cresterea ritmului de executie si a complexitatii coregrafiei. Toti pasii de aerobic executati sunt adaptati si modificati in functie de elementul de baza al coregrafiei-pasirea pe si de pe step. In partea finala a sedintei, inainte de incheiere, se pot efectua exercitii de tonifiere a diferitelor grupe musculare-coapse, fese, abdomen si lombar. Incheierea sau partea de relaxare contine tot exercitii tip stretching si de respiratie.

4687 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro