Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  74 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Mircea Romocea: "Și inabilitatea este o armă!"

04/06/2014 12:46:57  

Constat cu regret, încă o dată în plus, că mai există persoane, care în încercarea lor de a-şi acoperi, lipsa de abilitate şi modesta capacitate de previziune şi de relaţionare corectă cu cei din jur, dar şi un rezultat, extrem de modest 11.88%, obţinut la alegerile pentru Parlamentul European din 25.05.2014, de către organizaţia PNL NĂSĂUD, condusă de către viceprimarul Niculai Găitan, până de curând, invocă, precum spunea poetul: „cuvinte goale, ce din coadă au să sune”, desigur fără suport real.

Altfel spus, rezultatul mai sus amintit, obţinut de către organizaţia PNL Năsăud, pe care, de altfel o respectăm, s-ar datora subsemnatului şi desigur existenţei PSD. Parafrazând puţin lucrurile, am putea conchide, dacă Mircea Romocea nu ar fi fost primarul oraşului Năsăud, şi dacă Partidul Social Democrat, nu ar fi existat, rezultatul pe care l-ar fi obţinut organizaţia PNL Năsăud şi ne referim concret la preşedintele acesteia, Niculai Găitan, probabil că ar fi cu ceva în plus, peste 12%.

Reamintesc faptul că respectăm Partidul Naţional Liberal şi nu ne propunem să aducem atingeri de imagini acestui partid istoric. Cred însă că, electorii oraşului Năsăud, atunci când ajung la urne, şi mă refer aici cu precădere la alegerile locale, trebuie să acorde girul prin vot, pentru Consiliul Local, nicidecum unor persoane cu o viziune retrogradă, care nu doresc dezvoltarea oraşului, ci unor persoane, care manifestă deschidere spre progres şi de ce nu, spre emanciparea urbei. Haideţi să ne reamintim faptul că mai era puţin şi „ORAŞUL ACADEMICIENILOR” avea şanse reale, de a se îndrepta către „zona rurală”.

În ceea ce priveşte proiectele care vizează dezvoltarea oraşului iniţiate de către primar, invit public cetăţenii, cu precădere familiile tinere, dar nu numai, la şedinţele Consiliului Local şi am să-i rog să-şi exprime punctul de vedere. A pleca de la premiza „important este să nu se facă nimic, pentru că se va contabiliza împotriva noastră”, este, în opinia mea, extrem de păgubos pentru noi toţi. Rămân optimist şi am convingerea că şi prin existenţa unui „Raport de forţe” în Consiliul Local, total în defavoarea primarului 35% (şase consilieri PDL, patru consilieri PNL, un consilier PPDD, cinci consilieri PSD, un consilier PC), vom materializa proiecte de investiţii şi de infrastructură, care în final să confere năsăudenilor cel puţin un minim de confort urban, pe care ni-l dorim cu toţii.

 

                                                                  Primarul oraşului Năsăud, Mircea ROMOCEA

5323 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro