Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  89 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Mii de bistriteni au luat cu asalt strandurile de la Codrisor, Lac sau Figa!

18/07/2010 11:10:08 Camelia MOLDOVAN  
Canicula de ieri si de astazi i-a facut pe bistriteni sa ia cu asalt strandurile. La strandul Codrisor, la Lac sau la Figa, bazinele au fost pline ochi de bistritenii care vor sa se racoreasca si sa se destinda in aer liber pentru cateva ore.

Cu toate ca in acest an strandul de la Codrisor nu a beneficiat de investii prea mari, desi bani pentru acestea exista, bistritenii tot il iau cu asalt in zilele calduroase. Pentru doar 5 lei, iubitorii inotului pot sa isi petreaca o zi intreaga in bazinul de la Codrisor.

Vremea calduroasa din acest sfarsit de saptamana i-a facut pe bistriteni sa ia cu asalt strandul municipal. Bistritenii iubitori de soare si apa au ales sa mearga la strand, chiar daca, momentan, acesta nu ofera conditii europene. Bani pentru investitii exista, circa 600.000 de lei, doar ca municipalitatea a refuzat sa investeasca, deoarece  terenul pe care este amplasat strandul a fost solicitat de mai bine de trei ani de mostenitori, in baza legilor de retrocedare. In aceste conditii, Primaria Bistrita nu poate face investitii, doar lucrari de intretinere.

Chiar si asa, reprezentantii autoritatilor locale au efectuat de zor lucrari de reamenajare a strandului municipal, au taiat iarba si au acoperit fisurile la bazin.

Astfel ca, acum, bistritenii, in schimbul a 5 lei pot sa isi petreaca timpul liber la strand. Elevii, studentii si pensionarii platesc doar 3 lei.

O alta varianta, agreata de cei mai pretentiosi, este strandul de la Baza de Agrement Lac, care ofera conditii superioare celor de la Codrisor. Aici, bistritenii platesc 15 lei pentru o zi intreaga de stat la soare, pret in care intra atat sezlongul, cat si umbreluta.

Si Baile Figa sunt o alternativa de a petrece timpul liber, desi se afla la circa 30 de kilometri de Bistrita. Aici, intrarea costa 5 lei, iar cei care prefera piscina interioara platesc inca 5 lei. Nici Baile Figa nu au dus lipsa de clienti, fiind cele mai populate in acest sfarsit de saptamana, mii de oameni alegand noua investitie in turism de la Beclean.

 

8245 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro