Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  76 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Materom Automotive, „doctorul” și „esteticianul” bistrițean al Mercedesului tău

09/02/2017 16:14:40  
MATEROM AUTOMOTIVE este centru autorizat de Service Mercedes-Benz și service multimarcă și face parte din grupul Materom din anul 2014. Cu servicii individuale şi piese de origine Mercedes-Benz de calitate, partenerii de service Mercedes-Benz garantează păstrarea valorii şi fiabilitatea vehiculului dumneavoastră-indiferent dacă este nou sau rulat.
SERVICE AUTORIZAT MERCEDES-BENZ
 
Cu servicii individuale şi piese de origine Mercedes-Benz de calitate, Partenerii de service competenţi Mercedes-Benz garantează păstrarea valorii şi fiabilitatea vehiculului dumneavoastră – indiferent dacă este nou-nouţ sau rulat.
 
PIESE AUTO ȘI ACCESORII
 
Piese auto și accesorii de origine Mercedes-Benz la prețuri competitive.
 
SERVICE MULTIMARCĂ
 
La Materom ai toate serviciile într-un singur loc.  Acoperim toată gama de reparaţii și mentenanță auto lucrând cu cei mai buni specialiști în mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie și vulcanizare din Bistriţa. Profesionalism, transparență, eficienţă sunt doar câteva din calitaţile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor de experienţă.
 
VOPSITORIE
 
Pregătirea materialelor de vopsire se face în încăperi speciale, având guri de aerisire dotate cu filtre, menţinându-se astfel o curățenie impecabilă, necesară unui produs final de calitate, prevenind depunerea de impurităţi pe elementele proaspăt vopsite. Ne asigurăm în același timp că mașina este integral acoperită indiferent de numărul de piese la care se lucrează.
 
TINICHIGERIE
 
Executăm îndreptarea elementelor de caroserie folosind cât mai puțin sudura pentru a nu afecta calitatea metalului. Folosim aparatură tehnologică de ultimă generaţie pentru intervenţii la structura metalică a mașinii și, atunci când este neaparat nevoie, numai sudura în argon.
 
INSPECȚIE TEHNICĂ PERIODICĂ
 
Linia de inspecţie tehnică periodică (ITP) este acreditată RAR și asigură verificarea tehnică periodică obligatorie a mașinii dumneavoastră în cele mai bune condiţii. Te așteptăm la ITP cu preţuri incredibil de avantajoase, pentru orice buzunar.
 
VULCANIZARE
 
Punem la dispoziţie servicii complete de vulcanizare, echilibrare și schimb anvelope. Efectuăm reglaj de direcție la toate mărcile auto cu aparate de ultima generație.
 
SPĂLĂTORIE
 
Aspirare completă, ștergere de praf, curăţare geamuri și praguri, spumă activă, ceară lichidă, degresare jante și cauciucuri, parfumare și igienizare.
 
 
CONTACT:
 
TEL: 0756-083.673
E-MAIL: OFFICE.BISTRITA@MATEROM.RO
STR. CALEA MOLDOVEI, NR. 55
 
(P)
3574 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro