Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Marturie soc a barbatului care l-a denuntat pe doctorul Stefanescu

09/02/2011 15:54:23 Andreea LEDER  
Barbatul care l-a denuntat pe doctorul Stefanescu: I-am dat si anii trecuti bani, dar anul acesta nu am mai avut si nu a vrut sa-mi puna diagnosticul!

Barbatul care i-a anuntat pe politistii bistriteni de faptul ca doctorul Stefanescu i-ar fi cerut bani pentru a-i pune un diagnostic este din localitatea Viile Tecii si are 60 de ani. Acesta a povestit reporterilor ca “de-a lungul mai multor ani i-am dat mita doctorului Stefanescu. Dar anul acesta chiar nu am mai avut si din acest motiv nu a mai vrut sa-mi puna diagnosticul…"

In urma cu doua zile, politistii bistriteni impreuna cu procurorii au organizat un flagrant in Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud. Acestia l-au prins in flagrant pe medicul urolog Dan Stefanescu in timp ce lua mita de la un barbat. Medicul a primit suma de 400 de lei, iar pe doua dintre bancnote era inscriptionat “mita”.

Imediat dupa ce a fost prins in flagrant doctorul a intrat in concediu medical. El este cercetat pentru luare de mita in stare de libertate. Daca acesta va fi gasit vinovat risca sa faca inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.

Barbatul, care a colaborat cu echipa formata din politisti si procurori, si l-a denuntat pe doctorul urolog Dan Stefanescu, este din localitatea Viile Tecii. El se afla in pensie de handicap de mai bine de 10 ani, iar acum avea nevoie ca medicul sa-i puna un diagnostic pentru a putea sa-i fie prelungita pensia de invaliditate. Barbatul se afla in pensie de handicap de gradul II.

“In urma cu multi ani m-am imbolnavit de ureta. Am fost operat de ureta si la Mures, si la Cluj si la Bucuresti. Pana la urma am ajuns si in Germania. Dupa sase luni m-am intors in Bistrita si am venit la doctorul urolog Dan Stefanescu. Dupa ce i-am explicat tot ce mi s-a intamplat, pur si simplu mi-a stricat toate operatiile pe care mi le-au facut specialistii. Mi-a facut vreo trei operatii si dupa aia mi-a spus... stai un pic...ca eu nu pot sa-ti fac operatia asta de cate ori vreau... Am fost propus de catre el sa intru in pensie de handicap. Chiar el mi-a pregatit dosarul. Vreau sa spun ca eu am intrat in pensie de handicap pentru ca am fost bolnav, eu nu m-am dus sa-i ofer bani ca sa-mi cumpar o pensie. Cand am mai avut bani i-am mai dat, dar anul asta chiar nu am mai avut de unde sa-i dau. Din acest motiv m-a tot purtat si nu a vrut sa-mi puna diagnosticul. Trebuia sa ma prezint la Comisia de Handicap si din acest motiv a trebuit sa ajung la medicul urolog”, povesteste suparat barbatul.

Vazand ca nu-si poate rezolva problema cu mediul urolog Dan Stefanescu, omul a decis ca alta solutie nu mai are decat sa mearga la politie si sa le povesteasca cele intamplate. Asa ca, politistii impreuna cu procurorii au pus la cale flagrantul.

“Cand trebuia sa-mi ofere hartia prin care sa-mi puna diagnosticul a tot spus ca nu stie daca mi-o mai poate da (eu nu i-am dat nici un ban). In ultima instanta am apelat la politia economica si le-am spus tot ce mi s-a intamplat. Ei mi-au dat niste bani pe care scria “mita”. M-am dus la spital si i-am oferit doctorului banii, iar el i-a luat fara nici un fel de remuscare. Apoi au intervenit politistii si procurorii care au actionat. Acestia au gasit urme de amprente ale doctorului pe bani si de acolo au inceput sa faca o ancheta. Sa stiti ca mi s-a mai intamplat ceva asemanator in urma cu aproximativ cinci ani. Am depus o plangere la un director. Dupa cateva zile a venit cineva la mine si m-a rugat sa-mi retrag plangerea. Apoi am fost operat si tratat, fara nici un ban. Sincer mi-e frica de ceea ce o sa se intampla, dar nu se poate ca pe intreg judetul sa fie singurul medic urolog”, a mai povestit barbatul.

14127 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro