Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  46 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



MARŢI PRIN ORAŞ: Roxana Avram, bistriţeanca ce vă pune visele pe haine

08/10/2013 16:08:06 Iulia BARTHA  
Doriţi să faceţi un cadou haios şi inedit sau pur şi simplu vreţi să purtaţi haine şi accesorii care vă oferă veselie pe durata întregii zile? Nu trebuie decât să apelaţi la Roxana Avram, care, cu o pensulă şi câteva acuarele, face adevărate minuni.

Ar fi foarte greu să fac lucrurile în felul altcuiva... Astfel, am ales să le fac în felul meu, pentru fiecare dintre voi altcumva!” este motto-ul după care se ghidează Roxana Avram, bistriţeanca care pictează pe haine, poşete şi încălţăminte.

Talentul şi dorinţa de a picta le-a avut de mic copil, urmând şi cursurile şcolii de arte plastice pentru a-şi îmbunătăţi tehnica.

Am intrat chiar prima la Liceul de Arte Plastice şi totodată am făcut parte din prima promoţie a acestei şcoli. La facultate am optat pentru economic-marketing, însă dragostea pentru desen a rămas aceeaşi. Acum pictez în timpul meu liber, e refugiul meu după o zi plină. Pictez din plăcere şi pot spune că îmi mai rotunjesc veniturile, însă ceea ce fac eu nu reprezintă o sursă sigură de venit. Există perioade cu multe comenzi, în altele nu am niciuna sau prea puţine... De aceea am şi un job full time”, explică bistriţeanca.

Roxana spune că a început să picteze pe haine după ce copiii ei şi-au dorit hăinuţe cu diverse persoanje din desene animate, dar pe care nu le-a găsit nicăieri de cumpărat în comerţ. Totodată, şi prietenii au sfătuit-o să se apuce de această activitate dacă tot are talentul şi imaginaţia necesară.

Pictez pe haine de circa doi ani de zile şi pot spune că piaţa mi s-a selectat singură. Majoritatea hăinuţelor pe care le pictez (un procent de 80%) sunt pentru copii. Satisfacţia mea cea mai mare este atunci când văd reacţia lor, ei sunt cei mai buni critici... Am încercat să pictez şi pentru doamne şi domnişoare, însă am constatat că adulţii au mai puţină imaginaţie decât copiii şi preferă să se îmbrace cu ce e la modă prin magazine, nu doresc să iasă în evidenţă prin ţinute cu un anumit mesaj...”, mai explică aceasta.

Roxana Avram spune că are un stoc de materiale de unde clienţii pot alege ceea ce le place, însă cei care doresc pot să vină cu tricoul sau bluza cumpărată de ei înşişi. Cât despre „ustensilele” pe care le foloseşte pentru a picta pe haine, acestea sunt achiziţionate de la o firmă din Bistriţa şi sunt culori speciale pentru textile rezistente la spălat.

Lucrez de acasă, acolo am atelierul unde pictez. O fac cât de des pot, seara de regulă, şi încerc să îmi fac treaba bine din prima deoarece timpul nu îmi permite să revin de prea multe ori asupra unei lucrări. Pot spune că cine a venit o dată la mine a revenit şi a doua şi a treia oară, iar cea mai bună reclamă este cea de la om la om. Am multe idei care aşteaptă să fie puse în practică, dar nu am timp”, ne-a mai povestit artista.

Aceasta spune că a avut şi comenzi venite de la bărbaţi, care optează pentru tricouri cu mesaje haioase. Cât despre preţuri, acestea variază în funcţie de complexitatea lucrării.

De exemplu, un tricou pentru copii, cu un desen doar pe partea din faţă, costă circa 55 de lei (n.r. - 32-35 de lei pictura plus tricoul), iar unul cu desen şi pe verso costă circa 90 de lei. Pentru adulţi, preţurile sunt puţin mai mari, depinde de ce vrea clientul", a mai completat Roxana Avram.

Dacă doriţi să vedeţi ce minunăţii ies din mâinile şi imaginaţia Roxanei puteţi accesa acest link.

7950 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro