Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  210 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Maria Ulecan, pregăteşte de Paşte costiţă de miel umplută

04/05/2013 14:21:15 Andreea BOJOR  
Îi place de Paşte să gătească doar mâncare tradiţională şi să aibă masa plină cu bunătăţi! Maria Ulecan, consilier judeţean din partea PSD, se laudă că pregăteşte cea mai delicioasă costiţă de miel umplută.

„Anul acesta voi pregăti masa de Paşte doar pentru mine pentru că soţul meu este plecat la fiica noastră în America. Îmi place să fac de sărbători doar mâncare tradiţională. Aşa m-am obişnuit, aşa am făcut dintotdeauna”, povesteşe Maria Ulecan.

Aceasta are o reţetă specială pentru costiţă umplută şi rumenită bine la cuptor.

„Cumpăr o costiţă de miel mai mare, îi desprind pieliţa frumos fără să o rup şi sub acea pieliţă pun umplutura. Umplutura o fac din carne tocată de miel amestecată cu măruntaie tocate. Condimentez totul bine, pun sare, piper, mirodenii să aibă un gust bun şi după ce am umplut costiţa cos pieliţa. Apoi bag totul la cuptor, într-o tavă în care pun ulei şi apă. Din când în când mai iau cu un polonic apă din tavă şi torn peste costiţă. E delicioasă!”, a explicat pentru Bistriţeanu.ro Maria Ulecan.

Anul acesta consilierul judeţean îşi va petrece Paştele acasă, alături de prieteni pentru că soţul, fiica, ginerele şi nepoţelul sunt în America. Cu toate acestea, Maria Ulecan nu se dă în lături de la gătit şi pregăteşte masa de Paşte cu miel, cozonaci, prăjituri şi pască aşa cum a obişnuit să facă în fiecare an. 

2568 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro