Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Maieru ”înverzește” cu bani din Fondul de Mediu!

26/02/2015 14:09:06 Felicia SZUCS  
Două parcuri dintr-o lovitură! Un proiect selectat pentru finanțare încă din toamna anului 2009 intră în această primăvară în implementare în Maieru și vizează realizarea de spații verzi în comună.

Locuitorii comunei cunoscută pe vremuri ca fiind cu cea mai mare natalitate din România vor avea din acest an două noi locuri în care își vor putea petrece timpul liber și își vor putea scoate copiii la plimbare în siguranță. Asta, pentru că, după ani buni de așteptare, un proiect al administrației publice din Maieru, finanțat prin Programul naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi, a ajuns, în sfârșit, la faza de implementare.

Primarul Vasile Dumitru, spune că prin acest proiect sunt vizate două obiective distincte, respectiv parcul din centrul comunei, din vecinătatea școlii și spațiile verzi dintre blocurile ANL și Căminului de bătrâni din Maieru.

Proiectul, cu o valoare totală de 94.000 Euro, finanțat integral de Administraţia Fondului pentru Mediu, prevede realizarea de lucrări ce includ amenajarea aleilor, plantarea de arbori foioşi şi răşinoşi, aranjarea cu gazon natural, montarea de mobiler urban nou, reabilitarea sistemului de iluminat şi amenajarea unor locuri de joacă. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost organizată în noiembrie 2014.

4569 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro