Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  16 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Maieru – Reabilitarea Școlii de Arte și Meserii a intrat în linie dreaptă!

13/02/2015 09:00:35 Felicia SZUCS  
După aproape 6 ani de la stoparea proiectului de reabilitare și modernizare a Școlii de Arte și Meserii din comuna Maieru, din lipsa fondurilor necesare, primarul Vasile Dumitru a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru finalizarea acestei unități de învățământ. Reluarea proiectului salvează de la deteriorare aparatură de specialitate de peste

Început în 2007, proiectul privind reabilitarea și modernizarea Școlii de Arte și Meserii din Maieru a fost reluat la începutul acestei luni, după de primăria a primit în toamna lui 2014, de la Guvern, prin Programul Operațional Regional, banii necesari continuării investiției.

"E o reușită pentru noi că, după atâția ani, am putut da, în sfârșit, ordinul de începere a lucrărilor pentru continuarea investiției la Școala de Arte și Meserii din comună. În toamnă, odată cu începerea noului an şcolar, acest obiectiv va fi funcţional la standarde de înaltă calitate în toate cele 14 săli de clasă” spune Vasile Dumitru, primarul comunei Maieru.

Investiția totală depășește 2 milioane de lei și administrația publică din Maieru o consideră deosebit de importantă nu numai pentru locuitorii comunei, ci pentru întreaga vale a Someșului, întrucât se va oferi o oportunitate copiilor care vor să învețe o meserie să facă acest lucru cât mai aproape de casă și în condiții de excepție.

Viitorii meseriași care se vor forma la școala din Maieru au la îndemână aparatură de specialitate achiziționată deja, în valoare de 150.000 euro, în pericol să se deterioreze dacă nu se continua investiția pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a intituției.

3989 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro