Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  44 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Luna viitoare încep lucrările de aducțiune de apă și canalizare la Maieru!

18/03/2014 09:43:00 Iulia STUPINEAN  
La începutul lui aprilie debutează la Maieru, lucrările de aducțiune de apă și canalizare prin intermediul proiectului executat de S.C. AQUABIS privind “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Bistrița-Năsăud”, cofinanțat din Fondul de Coeziune.

Potrivit primarului comunei Maieru, Vasile Dumitru, luna aprilie a acestui an vine cu debutul lucrărilor la una dintre cele mai importante investiții demarate în zonă. Este vorba de realizarea rețelelor de aducțiune de apă cu 2 rezervoare pe o lungime de 3,5 km și amenajarea rețelei de canalizare pe o distanță de circa 9,3 km, care va asigura colectarea și transportul apelor uzate menajere de la gospodăriile populației, instituțiile publice și agenții economici interesați, la colectorul principal care alimentează stația de epurare de la Sângeorz-Băi.

“În paralel cu execuția lucrărilor de aducțiune de apă și canalizare, administrația noastră se ocupă de cadastrarea tuturor străzilor comunale și înscrierea lor în Cartea Funciară, pentru că din păcate acest lucru a lipsit până acum. De asemenea, pregătim un proiect de asfaltare a tuturor străzilor pe loturi, urmând ca susținerea financiară necesară în acest scop, să o obținem fie accesând fonduri europene nerambursabile, fie alocând treptat bani de la bugetul propriu”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Termenul de finalizare a lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare de la Maieru, executate de angajații societății bistrițene AQUABIS a fost stabilit pentru luna octombrie a anului viitor.

 

Foto: Arhivă

5027 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro